Мариела Нордел изригна: Мислех да не се набутвам между шамарите, но не се стърпях!

https://goreshto.net/novini/mariela-nordel-izrigna-misleh-da-ne-se-nabutvam-mezhdu-shamarite-no-ne-se-starpyah/51813 Goreshto.net
Мариела Нордел изригна: Мислех да не се набутвам между шамарите, но не се стърпях!

Мариела Нордел избухна със скандален пост в мрежата!

Със скандален пост в мрежата избухна Мариела Нордел. Тя не е автор на текста, но споделя изцяло гнева към абсурдното отношение на лекарката д-р Каталиева.

“Мислех да не се набутвам между шамарите, но не се стърпях. За пасквила на д-р Кателиева говоря. Надявам се, че докторите не мислят така за нас пациентите, електората, обикновените хора, граждани и селяни. Това четиво носи толкова много обиди и отвращение към нас, че се чудя защо тази особа е станала доктор, а не кранистка, да речем.

Ето малко мой прочит на откъси. "...Колегите ми се разболяха на работното си място в болницата, спасявайки живота на пациентите си, а не на стадиона, на круиз или в дискотеката.Заразиха и семействата си." - Да, човечеството ходи на разни места. Това е положението. Не можеш да затвориш хората. То човечеството не пътува, за да катастрофира, та да тормози здравната система. Не яде свинско, за да му се запушват вените и да тормози здравната система. Не влиза в морето, за да се дави... и т.н. Да не говорим, че и доктори ходят на стадиона, на круиз или на дискотека. Надали ходят там за да се заразяват. "Влизате в кабинетите ни, отваряйки вратата със салфетка и с ръкавици и не смеете да седнете на стола от страх да не се заразите. Колегите ми прекарват в тази среда по 12 часа, а някой и по няколко седмици.Често пъти сами си чистят и дезинфекцират кабинетите, отделенията и линейките, защото не достигат хора." - Да, страхуват се хората, защото вие ги наплашихте, не Абрахам Линкълн или Мърцо Пицайзов от Биримирци. Има още доста възмутителни изблици на страст, но има един откъс, който направо е за анализ на психиатър и определено е език на омразата. Към пациентите. "Търсите лекар с повод и без повод, като понякога се преглеждате в няколко болници в рамките на един ден за да съберете повече мнения. Преминавате към саморазправа, когато се наложи да почакате, независимо,че виждате колко сме претоварени. " - Това просто не ми се коментира, толкова налудничаво твърдение, лишено от ... и аз не знам - от всичко. От емпатия, логика, здрав разум, съвсем борисовоподобно. От утре, ще се чувствам виновна, че боледувам, защото дразня... Представяте ли си учител да напише подобно нещо за децата досадници?! Имам много приятели и тук и в живия живот, които обичам и уважавам. Страшно харесвам участъковия ни лекар, която е педиатър, но и ние си я избрахме с мъжа ми, защото вдъхва доверие. Обичам искрено приятеля ми от детинство, който изроди сина ми. Обичам д-р Орлин Димитров, Orlin Dimitrov, който е приятел на доста от вас тук, приятели сме и е човек, който е неспособен да измисли и едно подобно изречение. Харесвам д-р Холевич и бих си другарувала с нея, въпреки, че понякога мненията ни за разни неща се разминават. Страшно обичам приятеля си д-р Янчев, реаниматор в Пирогов, който никога не е взимал и лев от пациент, че даже веднъж даде последните си 5 лева на един пациент. Историята е много смешна, някой ден ще ви я разкажа. Мога да изброявам до утре. Сигурна съм, че никой от тези хора не би и помислил да ..... мисли така. Д-р Квабешетам, ние сме хора и не се заразяваме с болести или с Ковид или с туберколоза или дрисъци, за да ви дразним и да ви уморим. Никой не го прави нарочно, вервайте ми. И още, докторке, хората коментират правителствените манипулации, не "петнят" паметта на починалия доктор, Бог да го прости, човекът. Вие я опетнихте!“, публикува Мариела Нордел.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.