Мариела Нордел търси помощ за бременно момиче, самотен родител! (виж тук)

https://goreshto.net/novini/mariela-nordel-tarsi-pomosht-za-bremenno-momiche-samoten-roditel-vizh-tuk/51073 Goreshto.net
Мариела Нордел търси помощ за бременно момиче, самотен родител! (виж тук)

Мариела Нордел прояви доброта и човещина като се зае да помогне на младото момиче!

Кулинарката Мариела Нордел е известна като устата и дори скандалджийка - ако съдим по спомените от Къщата на Вип Брадър преди години. Този път обаче тя показа, че има добро сърце и е готова да помогне на хора в нужда - дори и да не ги познава лично. Преди часове Нордел описа проблемния казус на младо момиче, съседка на нейна приятелка, която ще бъде самотен родител. Явно дамата не разполага с необходимите средства, за да издържа себе си и бъдещото бебе. Затова и Мариела Нордел помоли приятелите си в мрежата за помощ. Ето какво написа: "До приятелите ми. Близка до сърцето ми приятелка ми каза, че нейна съседка - младо момиче, ще бъде самотна майка. Бременна и изоставена от човека, който се явява баща на бъдещата рожба... Няма да го съдя. Така е избрал. А тя е избрала да не прекъсва живот и да роди. Момичето работи, но заплатата му е малка. Искаме с моята приятелка да помогнем и да набавим необходимите неща за бебчето, което тя чака. Пролетно се очертава да е. Пиша до всички, които имат желание и възможност да помогнат със запазени бебешки вещи - дрешки, пеленки, одеалца, шишета, стерилизатори, количка, креватче и каквото там бебешко. Преди дни изпратих детски неща на едно прекрасно семейство. Сега е ред да помогнем на момичето, което ще бъде самотна майка. Вярвам, че можем. Благодаря ви. И добрините да ви се преумножават. /Пишете ми на лични - който би искал да помогне и да дам адрес, че публично тук не е удобно и не е редно/", апелира Мариела Нордел. Който може и има желание, нека да помогне!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.