Мариела Нордел ужаси с това разкритие! (виж тук)

https://goreshto.net/novini/mariela-nordel-uzhasi-s-tova-razkritie-vizh-tuk/50863 Goreshto.net
Мариела Нордел ужаси с това разкритие! (виж тук)

Мариела Нордел проговори за Планът, разтърси мрежата!

Устатата Мариела Нордел ужаси мрежата с разкритие за Планът. Или как ще бъде унищожен светът, цитирайки дори пророчицата Ванга. Предаваме думите й без редакторска намеса:

"Започнаха през 60-те с инфлация в интимността. Това доведе до масови разводи през 70-те и 80-те, до ненужност на брака през 90-те, за да се стигне до извратеното и анти природно - еднополови бракове през 21 век.

Продължиха с разрушаване на образованието през 90-те, като качеството му намаляваше и се съсредоточаваше само в трудно достъпни, ексклузивни, частни, скъпи колежи. Заеха се и с Религията - пълното й отсъствие в ежедневието, отричане нуждата от религиозна просвета и осъзнаване, идентифициране, не само на Държавно, но и на лично ниво. За да се стигне днес до тотално морално сриване на така наречената Западна Цивилизация, от която и България е част от края на 90-те или поне се опита да стане. Вече Човекът е напълно сам - набиваха му в главата, че без семейство е по-добре - безразборен секс, за децата не е необходимо семейство, а някакво безпроблемно съжителство, което е толкова лесно да се разпадне при първата трудност, на двама "партньори" - дори не е нужно да са традиционните "мама" и "тати". Човекът е необразован - или не е по силите му да се образова, защото това стана скъпо, привилегия на богатите и не всеки може да учи, да работи, за да се издържа и плаща скъпите такси, или качеството на образованието падна толкова много, Университетите се превърнаха в конвейрна линия и супермаркети, че много млади хора сами се отказват да учат.

Човекът остана без Бог! Нахлуването на Орките е само началото на края! Божият бич, който ще сложи краят на Цивилизацията, каквато я познаваме. Както преди 100 години, когато Бог пак ни удари с бича си, наречен Комунизъм, за да се осъзнаем, така и днес ни праща ново изпитание...

От тука нататък има 2 сценария - Доминиране на Средновековни нрави, отношения, технически регрес, връщане към Старозаветните закони или глобална война, която ще свърши с нас и нашите безумия! Не знам дали вече не е прекалено късно... 1% от хората са собственици на 99% от световните финансии и блага. Политическите слугини ни превърнаха в роби на световните Корпорации и Финансовите институции, които не само ни притежават физически, но и ни избиват, тровят - не им трябваме да живеем твърде дълго - станеш ли 55-60 - неработоспособен, умираш я от рак, я от инфаркт или някое друго заболяване, причинено от лоша храна, стрес и липса на качествено здравеопазване. Да не говорим, че лекарите вече не са лекари, а дилъри на отровните продукти на същите тези Корпорации. Така пестят от пенсии и средства за здравеопазване. Сега същият този политически слугинаж, хвърля всичко постигнато от Великата Френска Революция насам, на една озверяла средновековна тълпа, която само с числеността си ще ни погълне.

Допреди 50 години тези хора ги нямаше - липсваше изкривения фанатизъм, нямаше тълпи забулени и оскотели хора, които да живеят в духовна и физическа нищета. Планът "Унищожение на Цивилизацията" е стартирал през 60-те.... Права беше леля Ванга за Апокалипсиса - "вие няма да го видите, но вашите деца - да!", сподели Мариела Нордел.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.