Мариела Нордел втрещи с публикация за коронавируса! (виж тук)

https://goreshto.net/novini/mariela-nordel-vtreshti-s-publikaciya-za-koronavirusa-vizh-tuk/51223 Goreshto.net
Мариела Нордел втрещи с публикация за коронавируса! (виж тук)

Мариела Нордел публикува странни факти за коронавируса по света!

Кулинарката с остър език Мариела Нордел взриви мрежата с тази публикация за коронавируса преди около час. Несъответствията наистина са много, а за жалост, истината още е далеч:

"Коронавирус - COVID19 е най-странния вирус. Дошъл от Прилеп, но заразявал само хора. Издържал 5 дена върху метал, но чрез кучета и котки не се предавал и не ги заразявал... Не убива хората по домовете им, а само в болниците!

Убива хиляди на ден в болниците, а трупове няма, убитите нямат и роднини, които да бъдат интервюирани от иначе нахалните журналисти - мисирки! Снимките и видеата от болничните отделения са фалшиви - едно и също видео го пробутва и за Италия и за Ню Йорк и за София. Пуснаха и видеа в които използват Кукли-Манекени уж са умиращи хора!!! И то по официални канали... Зетя на Тръмп официално казва, че имало запаси ЗА НАС, и в САЩ се чудят - кои са ТЕ, за които са запасите... Забранява се ходене по паркове на Слънце, което УБИВА Вирусите, разрешено е да се тъпчем в градския транспорт! Отложени са всички планови операции, на хората е отказано лечение или ги лекуват по телефона! На раковоболни спират терапиите, защото Домусчиев бил в болницата! Безработни нямат пари за хляб. Децата не излизат на Слънце! В болниците всеки случай на смърт го пишат че е от вируса... А починали в дома си няма... Носят се слухове за бойни отровни вещества вкарвани в кислорода на пациентите за да ги убият бавно и да изглежда като вирус. Доктори казват, че до сега не са виждали такива поражения от нормална пневмония... От цял свят има хиляди видеа за празни болници, в проивовес на новините за претъпкани отделения... Никой от болните изолирани в болниците не пише, не пуска видеа, а уж имало много оздравели и телефоните не се конфискували... Странен вирус, или ние сме страни да ги търпим да ни лъжат! Да не говорим как за 400 болни на 6млн държава се обявява пандемия. Как 400 болни пациента изхарчиха 5 милиарда евро и започнаха дарителски кампании събиращи милиони. Но всичко това има една много положителна поука. !!! ДОКАТО ИМА БАЛЪЦИ ЩЕ ИМА И ТАРИКАТИ!!!", публикува Мариела Нордел.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.