Марина Мицич през сълзи: Това от Бориса аз не го очаквах...

https://goreshto.net/novini/marina-micich-prez-salzi-tova-ot-borisa-az-ne-go-ochakvah/49379 Goreshto.net
Марина Мицич през сълзи: Това от Бориса аз не го очаквах...

Марина Мицич изплака болката си, почувствала се е предадена

Красавицата Марина Мицич не се намира в най-благоприятното си емоционално състояние след излизането си от "Къртицата". Това стана ясно при гостуването й в предаването на Катето Евро по TV7, където Марина сподели със сълзи в очите как се чувства след отпадането си, видя Goreshto.net.

"Онзи ден имах възможността да гледам предаването по телевизията. Когато Георги се появи от Изолатора, всички бяха в екстаз. Болно ми стана, защото дори и мои близки хора вътре се радваха, че виждат Жоро, а не мен. Една от тях беше Бориса, с която си станахме много близки в Базата. Тя е много мъжко момиче, но като видях искрата с очите й след влизането на Георги, ми стана много мъчно. Единствено Емо Каменов не изглеждаше щастлив от отпадането ми." - сподели през сълзи Марина Мицич.

[caption id="attachment_4662" align="aligncenter" width="300"]Марина Мицич се е почувствала предадена в Марина Мицич се е почувствала предадена в "Къртицата"[/caption]

Хубавицата обаче не се е почувствала предадена за първи път тогава. Тя сподели в ефир, че няколко човека са я предали още на елиминациите, когато не са забили копието си в Ивайла Бакалова, а пратиха Георги на теста срещу нея, което й е коствало мястото в "Къртицата". Известна е враждата на Марина Мицич точно с Ивайла, но след излизането си от шоуто Марина вече три пъти се извни на Бакалова за обидата, че взимала пари срещу определени услуги на господа. Дали Ивайла ще прости и няма да я съди, ще разберем най-вероятно след финала на "Къртицата".

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.