Мария Цънцарова разведена заради работохолизма с (Журналистката се разделила тихомълком с мъжа си)

https://goreshto.net/novini/mariya-cancarova-razvedena-zaradi-rabotoholizma-s-zhurnalistkata-se-razdelila-tihomalkom-s-mazha-si/47025 Goreshto.net
Мария Цънцарова разведена заради работохолизма с (Журналистката се разделила тихомълком с мъжа си)

Мария Цънцарова се е развела тихомълком, узна Goreshto.
Амбициозната журналистка от шест години не се е появявала никъде с мъжа си Симо, а колегите й са убедени, че отношенията между двамата изобщо не вървят гладко.Тя не публикува и семейни снимки и не крие, че единственото, което я интересува, е работата й.

Снимка: Фейсбук
Според запознати именно болната й амбиция и работохолизъм са довели до краха на брака й. За Симо Голев тя е омъжена от 2015 години. За него казва, че е ученическата й любов. Въпреки това обаче тя изобщо не се стараела да бъде съпруга и домакиня за пример и се вълнувала единствено от работата и кариерното си издигане.

Първоначално Симо нямал нищо против, дори и когато тя наводнила дома им, след което пък за малко да го запали. На всичкото отгоре тя загубила и скъпия си годежен пръстен, който той поръчал чак от Израел.

Разсеяната Цънцарова обаче не усетила кога бижуто се изхлузило от пръста й. Всички тези уж дребни нехайства от нейна страна към връзката им малко по малко започнали да идват в повече на мъжа й.

И търканията помежду им зачестили.

Източник: Ретро

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.