Мария е в ступор: Разкриха шокиращата й тайна! (ето защо е толкова озлобена бившата г-жа Гущерова)

https://goreshto.net/novini/mariya-e-v-stupor-razkriha-shokirashtata-y-tayna-eto-zashto-e-tolkova-ozlobena-bivshata-g-zha-gushterova/50047 Goreshto.net
Мария е в ступор: Разкриха шокиращата й тайна! (ето защо е толкова озлобена бившата г-жа Гущерова)

Мария е пазила тази тайна дълго време и точно тя обяснява всичко!

Миньончето на чалгата Мария успя да втрещи, както съквартирантите, така и зрителите на Вип Брадър 2017, с поведението си. Сладката, чаровна и мила Мария, която през годините сме виждали в интервюта, вече я няма. На нейно място хората видяха една озлобена, изнервена, язвителна и егоцентрична жена. Готова да скочи срещу всеки, който се осмели да й каже нещо "напреки". Прословути станаха скандалите й с Мегз, но ден преди да напусне Къщата в Нови хан, Мария се захапа и с уж приятелката си Енджи Касабие. Така наречената Мара Отварачката показа поведение на мутра в пола, която освен да ръси заплахи и да върти заканително глава, с друго не изпъкна. Близки до обкръжението й източници обаче разкриха причината за тази нейна трансформация. И това е жестоката тайна, която певицата крие. А именно, че повече може да не й се отдаде шанс да стане родител. Оказа се, че Мария е правила цели 10 опита да зачене инвитро, както у нас, така и в чужбина, пише вестник "Ретро". Опитите датират още преди бременността й с Марая, тъй като гинекологична операция объркала репродуктивните й способности. Тогава певицата била едва на 20 години. "Липсата на дете и възможността да зачене беше основната причина за развода й с Християн Гущеров. Каквото и да говори, той се грижеше за Марая и я обичаше като своя дъщеря. Но никой мъж не би се отказал от щастието да има свой наследник", коментират източниците. След раздялата с Християн Гущеров Мария изпаднала в черна дупка. Тя си давала отлично сметка, че е вече на години и няма да може да създаде трайно и стабилно семейство с който и да било мъж. Ако този мъж иска да стане татко, а тя не може да му подари това. "Сещате се, че ако не успее да си хване нов съпруг, няма богатство, няма клипчета, няма парцалки и палати. Пък този богаташ няма да си пръска парите по нея ей така. Основното, което би поискал, е едно дете. Тези мисли явно я мъчат и я карат да става така ожесточителна и злобна", коментират източниците.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.