Мария Гроздева напира за сватба с Бакалова: Синът й нехае (Снимки)

https://goreshto.net/novini/mariya-grozdeva-napira-za-svatba-s-bakalova-sinat-y-nehae-snimki/53843 Goreshto.net
Мария Гроздева напира за сватба с Бакалова: Синът й нехае (Снимки)

Мария Грозева май иска повече от сина й да го ожени

Олимпийската ни шампионка по стрелба Мария Гроздева не спира да качва общи снимки от почивката им с холивудското ни момиче Мария Бакалова.

По всичко личи, че единствената българка с пет олимпийски медала повече напирала за сватба, отколкото сина й Валери Григоров.

Това личи от снимките, които шампионката постоянно поства в социалните мрежи.

Тя първа качи на личната си страница в социалната мрежа общата им снимка от семейна вечеря в изискан столичен ресторант. Сега Мария Гроздева е пуснала кадри от ваканцията им във Франция. Там отново  е в компанията на бъдещата й снаха, холивудската сензация Мария Бакалова.

Преди олимпийската ни гордост не била толкова активна в мрежата. А сега близки и родните твърдят, че Гроздева била много щастлива, че сина й има връзка с такова момиче. Не само известно, но чаровно  и скромно, въпреки успехите си на световната кино сцена.

Мария Бакалова също не е безразлична към Валери. Тя призна за връзката си, като откровено сподели, че той бил „изключително добро и свястно момче“.

Двамата се запознали покрай работата си, при участието си в един общ филм.Валери Григоров бил каскадьор, а Мария играла една от главните роли.

„Големи сладури са  и да са много щастливи. Дано се сбъдне желанието на Мария Гроздева, Мария да й стане снаха“, коментират в нета.

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.