Мария Игнатова не може да приеме решението на Димитър Рачков!

https://goreshto.net/novini/mariya-ignatova-ne-mozhe-da-prieme-reshenieto-na-dimitar-rachkov/49365 Goreshto.net
Мария Игнатова не може да приеме решението на Димитър Рачков!

Мария Игнатова е твърдо против решението на Димитър Рачков и не може да го приеме!

Чаровницата Мария Игнатова е бясна от решението на Димитър Рачков и не е съгласна да го приеме за нищо на света. Работата е там, че Мария Игнатова смята, че половинката й се унижава и не държи достатъчно на репутацията си на водещ и актьор.

Всичко тръгна, когато Димитър Рачков прие да рекламира суджуци, без да се допита до Мария Игнатова и да се поинтересува от мнението й. За ролята си на водещ на празника на суджука в Горна Оряховица той щял да прибере 4000 лева, колкото е официалната му тарифа, а и да се нагуши с луканки и суджуци, разбира се.

[caption id="attachment_4545" align="alignright" width="300"]Мария Игнатова Мария Игнатова е възмутена от решението на Рачков[/caption]

Мария Игнатова обаче побесняла, защото за нея това било под нивото на мъжа й. Тя не била съгласна Димитър Рачков да се изявява на една сцена с чалгаджийки, които въртят гьобеци и да се прави на шут пред наквасени до козирката селяни на тържеството. Затова му вдигнала луд скандал и дори му заявила, че ако иска, следващия път може да отиде да рекламира и тоалетна хартия.

"Не разбираш ли, че като не подбираш участията си, ти пада реномето?! Кой ще те уважава, ако приемах всяка покана и тръгнеш да рекламираш тоалетна хартия, клечки за уши или чесън на прах?! Парите са важно нещо, но не са всичко", насосвала му Мария Игнатова, което дори накарало Рачков да съжали за това, че е приел поканата на организаторите.

Със сигурност обаче се знае, че когато дойде денят на празника, Мария Игнатова няма да придружи половинката си, в знак на пълно несъгласие с решението му. Какво пък - оправна жена си има, с мнение - коментират по форумите.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.