Мария Игнатова остро: Пак ще лъжат, но решението е мое! Казвам го веднъж и няма да повтарям (цялата истина за края с Митко)

https://goreshto.net/novini/mariya-ignatova-ostro-pak-shte-lazhat-no-reshenieto-e-moe-kazvam-go-vednazh-i-nyama-da-povtaryam-cyalata-istina-za-kraya-s-mitko/49809 Goreshto.net
Мария Игнатова остро: Пак ще лъжат, но решението е мое! Казвам го веднъж и няма да повтарям (цялата истина за края с Митко)

Мария Игнатова разкри цялата истина за края с Димитър Рачков!

Тя е чаровницата на "Господари на ефира" и жената, която Димитър Рачков е обичал най-много. За жалост в минало време. Тя е Мария Игнатова - фурията на Нова телевизия, която определено не е свикнала да цепи басма на никого. Още по-малко да плаща данък обществено мнение. Още докато с Рачков бяха заедно, години наред, двамата се нагледаха и наслушаха на какви ли не щуротии и измислици за себе си и за връзката си. Много от които са в тотален разрез със здравия разум. Бяха свикнали и не обръщаха внимание. Същото правят и сега. Поне Мария Игнатова е категорична, че мнението на хората не я вълнува. Омръзнало й обаче от гадания, предположения и откровени гнусотии по неин адрес.

Да, двамата с Димитър Рачков са разделени от месеци и това го знаят близките им приятели, колеги и познати. Причината обаче не е изневяра на някой от двамата, а най-обикновено и често срещано изчерпване на връзката. Това разкриха доверени източници до Игнатова.

"Просто изведнъж осъзнах, че сме станали приятели. Дори нещо повече от приятели, бяхме вече като брат и сестра. Не знам кое доведе до това и дали причината е в общата работа. Може би има и нещо друго. Но никога не сме се карали, мразили, обиждали. Аман от хорски измислици", все по-често се гневяла Мария Игнатова. Водещата на "Господари на ефира" е категорична, че е човек като всички останали и има правото да живее свободно, с когото си иска. А и нали по цял свят хората се събират и разделят всеки ден, никой не им търси кусури. Бясна е обаче за слуховете, че иска да развали семейството на акробата Енчо Керязов. "Ще го кажа веднъж и няма да повтарям. Отношенията ми с Митко нямат нищо общо с Енчо, Пенчо или Генчо. Това с Енчо Керязов беше най-голямата глупост. Виждат двама човека заедно на обща снимка и хоп - любовници са. Ама как няма да сме любовници... Винаги ще се пише и винаги ще лъжат, свикнала съм", възмущавала се Мария Игнатова. Която точно по тази причина реши да не отиде и на партито след края на "Като две капки вода". Не, защото не понася Димитър Рачков, а защото искала да си спести легендите и преданията по медиите след това.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.