Мария изчезва от телевизия Планета

https://goreshto.net/novini/mariya-izchezva-ot-televiziya-planeta/49191 Goreshto.net
Мария изчезва от телевизия Планета

Мария бясна, това ли е краят за нея в "Пайнер"?!

Мария е сред известните изпълнителки на Митко Димитров, но без обяснения тя остана без номинация в категориите, които най-много очакваше, особено за клип. От „Всеки ден” пишат, че брюнетката била бясна, че е направила поне четири хитови песни, придружени от скъпи фото сесии и клипове, а не получила номинация за наближаващите награди на фирмата. След като богатият й приятел Християн Гущеров плащал цялостното и развитие в певческата кариера и Мария се старае да дава качествени продукти на публиката си, реакцията й донякъде е обяснима, имайки предвид че в поп-фолк средите има много други изпълнителки, които предлагат посредствени песни и видеоклипове.

[caption id="attachment_3105" align="alignright" width="300"]Mariya Мария скоро ще изчезне от телевизия Планета[/caption]

Любимият й Християн също бил много ядосан на фирма „Пайнер” и дори с Мария обмисляли тя да се откаже от участие в компанията и да премине към самостоятелна кариера, която и досега се финансира почти изцяло от Гущеров, разбра Goreshto.net. Може би засега раздялата между „Пайнер” и Мария се отлага, но певицата сигурно няма да удостои церемонията по раздаването на наградите с присъствието си. След Ивана и Райна, сега и Мария се оказа засегната и недооценена. Наближаващите награди са причина и две от уж верните приятелки – Преслава и Галена, да си разменят груби думи. Толкова години двете поддържат репутация на неконфликтни и постоянно говорят колко много се подкрепят една друга, но явно напрежението, славата, парите променят много хората. Във всеки случай, с Мария или без, на наградите на ТВ Планета зрителите могат да очакват едно интересно награждаване, с много изненади в различните категории и може би едно ново име за певица на годината!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.