Мария Папазова с революционно разкритие в ефир! (с 2 съставки ядем нормално, но отслабваме)

https://goreshto.net/novini/mariya-papazova-s-revolyucionno-razkritie-v-efir-s-2-sastavki-yadem-normalno-no-otslabvame/50450 Goreshto.net
Мария Папазова с революционно разкритие в ефир! (с 2 съставки ядем нормално, но отслабваме)

Мария Папазова сподели нещо съвсем естествено, което обаче не знаехме!

Сладкодумната и високо ерудирана д-р Мария Папазова направи революционно разкритие в ефира на Нова телевизия. То касае не само здравословния начин на хранене, но и мечтаното от почти всички отслабване. Де факто Мария Папазова не е съобщила нещо нечувано или неестествено. Оказа се, че нещата са съвсем простички и лесни, но много от нас не сме ги знаели или просто не сме обръщали внимание. И така - ако искате да отслабнете, без да се усетите дори, спазете само тези две правила: Първото от тях е преди хранене да изпивате по една или половин чашка изцеден сок от грейпфрут. Не го разреждате с вода, нито с каквото и да било друго - само чист и натурален сок. Дори и количеството му да е 50 грама, пак ще допринесе за отслабване. Д-р Мария Папазова обясни, че грейпфрутът съдържа в себе си безценни вещества, които спомагат на въглехидратите и мазнините да се разграждат и да не се трупат като тлъстинки по тялото ни. "Чашка сок от този уникален плод и забравяте за всичко. Храните се нормално, както и преди, но само след месец редовна употреба ще видите разликата. Напомням обаче, че трябва да се пие наистина редовно - всеки ден по един или два пъти, за да има ефект", каза д-р Папазова. А вторият й съвет е да се използва зехтин в салатите. Само че не филтриран и нерафиниран зехтин. Онези, които ядат салатите си неовкусени със зехтин, защото смятат, че като мазнина той пречи на диетата им, много грешат. "Ако ядете салатите си без зехтин, рискувате да не отслабнете и грам. Но ако ги овкусявате с него, ще видите, че ще бъдете не само здрави, но и много по-фини след известно време. Задължително е обаче зехтинът, както казах, да е нерафиниран. Защото в него се съдържат полезни за отслабването вещества, които ги няма в рафинирания и по-лъскав зехтин в магазините. Той също е полезен, но наполовина колкото другия", обясни Мария Папазова. И прикани всички да изпробват съвета й, дори уж на шега. Ще останат доволни от резултата.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.