Мария погнуси мрежата: Виж какво направи "голямата дама" в Къщата! (зрителите скочиха отвратени + снимки)

https://goreshto.net/novini/mariya-pognusi-mrezhata-vizh-kakvo-napravi-golyamata-dama-v-kashtata-zritelite-skochiha-otvrateni-snimki/50014 Goreshto.net
Мария погнуси мрежата: Виж какво направи "голямата дама" в Къщата! (зрителите скочиха отвратени + снимки)

Мария не спира да претендира за класа и стил, а дефакто се държи като селска пръчка!

Чалгаджийката Мария влезе в Къщата на Вип Брадър 2017 със заявката, че тя и никой друг ще измие срама от челото на гилдията. Какво са това Преслава, Сашка Васева, Райна, Кали и прочие пред една истинска дама като нея?!... Откакто е прекрачила прага на звездния дом в Нови хан, Мара Отварачката не спира да си подбира думите. Кои от кои по-високопарни. Е, на много от тях тя очевидно не знае значението и ги поставя, където й падне. Но кой ти издребнява до такива подробности... Каузата на Мария да бъде пример за 9-годишната си щерка Марая и всички останали деца на България тече с пълна сила. Кулминацията бе в момента, когато тя отказа да "разклати базуката" си, за да не се излага. Дама е все пак, не лукова глава. Зрителите обаче скочиха като попарени и моментално посочиха редица кадри с изцепките на Марчето в Къщата. Най-бруталната от тях е в момента, когато току-що излязла от басейна, Мария навря напращелите си силиконови балкони в муцуната на шеф Петров. Без да спира да се кълчоти и да се лензи, чалгарката буташе прелестите си на сантиметри от носа на кулинарния гуру. Като педи това се зае да покаже на съквартирантите си как се върти яката дупара. "И какво сега - Марата се срамува да танцува за благотворителност, а не спира да се държи като разчепатена селска пръчка пред камерите в Къщата. И това ако не е раздвоение на личността, здраве му кажи! Аман от простотията и циганията на тая заралийка! Отвратени сме и ни се повръща от нея", изригнаха потребители в мрежата. Вчера пък самите съквартиранти доста се посмяха на гърба на чалга примадоната, която се оказа, че хърка като дъскорезница. Май истинската базука гърми нощем, а не през деня.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.