Мария се разплака: Нямам нищо, живея на кредит! (виж какви страхотии разказа за себе си и Гущеров през сълзи - СНИМКИ)

https://goreshto.net/novini/mariya-se-razplaka-nyamam-nishto-zhiveya-na-kredit-vizh-kakvi-strahotii-razkaza-za-sebe-si-i-gushterov-prez-salzi-snimki/50017 Goreshto.net
Мария се разплака: Нямам нищо, живея на кредит! (виж какви страхотии разказа за себе си и Гущеров през сълзи - СНИМКИ)

Мария направи това, което мнозина очакваха - разрева се и разкри своята истина за брака с Гущеров!

Пайнерката Мария, която само преди дни високомерно извади 3000 лева от марковата си чантичка, за да си опрости мисия във Вип Брадър, снощи друга песен запя. Жената, която часове по-рано обясняваше на съквартирантите в Къщата, че в същата тази чантичка си е взела за "джобни" 7000 лева, снощи се разрида горко. И то точно преди поредните номинации. Седнала на леглото си в спалнята, на загасено осветление, Мария се разплака така, че сълзите сигурно разлепиха изкуствените й мигли. И пред своите най-доверени хора в Къщата - Цуни и Ваня Щерева, тя изплака болката и кошмара, в който живее.

"Аз нямам нищо, аз живея на кредит. Моите колежки вече събраха толкова пари, че купиха апартаменти на себе си и на децата си. А аз толкова време не бях стъпвала в клуб за участие. Заради брака си и заради Християн. За да може после той да ми вземе всичко. Дори колата, с която карах Марая на училище. Молих ги с баща му да ми оставят поне нея, или да ми купят друга, по-малка", разказваше Мария.

Любопитно е защо сама не си е закупила "малката" кола, след като разполага с хиляди за "джобни", но това е друг въпрос. Певицата сподели още, че Християн Гущеров не й е купил нищо. Малкият й апартамент, където сега живее с Марая, бил на кредит, който трябва да изплаща. "Когато си тръгнах от Християн, нямах и стотинка в джоба. Нищо нямах и умирах от ужас не за мен, а за детето ми. Как ще живеем, как ще плащам училището й?! Знаете ли, че първата вечер в малкия апартамент Марая ме питаше кога ще си отидем вкъщи, а аз й казах, че това е нашият дом. Друг нямаме. На следващата сутрин тя си беше изгризала ноктите до кожата", плаче бившата г-жа Гущерова. И сподели чудовищни неща за вече екс половинката си. По думите й Християн само я обиждал, наричал я лека и тъпа, а често пъти я заплашвал. Той дори не се обадил да честити рождения ден на Марая, дори един балон не й изпратил. Риданията си Мария завърши с уверението, че тя не иска нищо за себе си. Не искала нито диаманти, нито скъпи дрехи, а само просперитета на детето си. Тук вече нещата доста замирисаха, тъй като ден през ден пайнерката се появява в медиите с дрешки на баснословни цени. Е, къде е истината, Марийке?!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.