Мария сгази лука: Гущеров не й говори!

https://goreshto.net/novini/mariya-sgazi-luka-gushterov-ne-y-govori/49331 Goreshto.net
Мария сгази лука: Гущеров не й говори!

Мария този път наистина сгази лука, Гущеров е бесен!

Християн Гущеров изпадна в дива ярост и вдигна скандал на любимата си. Защото певицата Мария този път наистина сгази лука. Това разказаха очевидци след като най-новият видеоклип на Мария видя бял свят. Видеото се казва "Да съм с теб" и е посветено на любовта й към бизнесмена милионер.

Дотук нищо нередно, даже похвално. Ако обаче Мария не се беше пуснала без дрехи в него. Да, чалгаджийката е съвсем натюр, което изкарало извън нерви приятеля й Християн Гущеров.

[caption id="attachment_4288" align="alignright" width="300"]Гущеров е извън кожата си и не се знае как ще продължат отношенията му с Мария Гущеров е извън кожата си и не се знае как ще продължат отношенията му с Мария[/caption]

Когато Християн Гущеров видял готовия видеоклип, останал като ударен от гръм. Той не вярвал на очите си, че любимата му Мария се е снимала в подобен вид пред толкова хора.

"Християн Гущеров побесня и с право. Той никога не е правил проблеми на Мария с нощните й участия по клубовете, но този път й потърси сметка. Защото Мария се хвърли без конец по себе си пред десетките служители от екипа на снимачната площадка. За Християн Гущеров това граничи с пълна липса на срам, а го хвана и дива ревност", разказват близки до Мария и Гущеров.

Мария не очаквала подобен развой на събитията и откровено се притеснила, да не би Християн Гущеров да я зареже. "Той не й проговори поне два дни. Бесен е. Не знаем какво трябва да направи Мария сега, за да го умилостиви, но тя наистина стигна далеч. Християн Гущеров е от консервативно семейство и гледката на разхвърляната Мария няма да се понрави на никого, още по-малко на бащата на Хриси", коментират източниците.

Тепърва ще видим какъв ще е развоят на отношенията между Мария и Християн Гущеров и дали видеоклипът няма да изстреля кариерата й към небесата, а да срине връзката й с Гущеров в земята.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.