Мария Шарапова посече Гришо: Той няма собствено мнение! (скандалното интервю на рускинята взриви медиите)

https://goreshto.net/novini/mariya-sharapova-poseche-grisho-toy-nyama-sobstveno-mnenie-skandalnoto-intervyu-na-ruskinyata-vzrivi-mediite/49728 Goreshto.net
Мария Шарапова посече Гришо: Той няма собствено мнение! (скандалното интервю на рускинята взриви медиите)

Мария Шарапова проговори за мъжете в живота си и специално за Гришо!

Повече от година, след като прекрати връзката си с Гришо, Мария Шарапова проговори за любовта, мъжете в живота си и човека, когото търси. Всъщност отношенията й с хасковлията Григор Димитров прекъснаха по негова инициатива. След като българинът хлътна по изкусителната Никол Шерцингер. Дълго време Маша беше сама, което явно й е дало възможност да размисли и да преоткрие самата себе си. Освен краха в любовта, шампионката по тенис имаше 15-месечно наказание за употреба на допинг. Което й забраняваше да се състезава на корта. Наказанието изтича скоро, а Шарапова вече няма търпение да хване отново ракетата и да покаже на света коя е всъщност. Рускинята даде неочаквано блиц интервю, което се превърна в сензация. Но и в огромен скандал. Защото в него тя буквално посече Гришо с думите, че той не е стабилен мъж и няма собствено мнение. Дали изказването й е породено от обида и ревност, или действително Маша е видяла тези черти у българина, всеки може да тълкува така, както намери за добре. А ето и точния цитат от Шарапова, в отговор на въпроса какво иска от любовта и от мъжа до себе си, даден пред руска медия. "Осъзнах, че досега не съм открила точния човек за мен. Всички мъже в живота ми са се страхували от мен, включително и Гришо. Искам до себе си не момченце, без собствено мнение, а стабилен, отговорен и решителен мъж. Който знае точно какво иска. Човек, който има свой собствен живот и се чувства отлично в кожата си. Без да се влияе от мнението на околните", заяви гордата Мария Шарапова. Интервюто определено не е в полза на Григор Димитров, но пък малко жени не биха разбрали и подкрепили Шарапова след всичко, което преживя и с което се сблъска в последната година и нещо.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.