Мария шашна всички: Ето защо отпрашва към Германия!

https://goreshto.net/novini/mariya-shashna-vsichki-eto-zashto-otprashva-kam-germaniya/49271 Goreshto.net
Мария шашна всички: Ето защо отпрашва към Германия!

Мария наистина се е заела да впримчи здраво Християн Гущеров!

Миньончето на поп фолка Мария или Мара Отварачката наистина се е заела да впримчи здраво в паяжината си бизнесмена Християн Гущеров и разбира се, парите му, които хич не са малко.

За тази си цел Мария отпрашва към Германия, където ще брои цели 50 бона /съответно не нейни, а гущерови/, за да опита да зачене ин витро. Певицата била бясна на нашенските лекари, които вече толкова време не можели да превърнат желанието й в реалност и затова решила да заложи на опита на германските специалисти.

[caption id="attachment_3837" align="alignright" width="300"]Мария иска да впримчи Християн Гущеров в мрежите си на всяка цена, а детето е единственият начин за това Мария иска да впримчи Християн Гущеров в мрежите си на всяка цена, а детето е единственият начин за това[/caption]

Досега Мария разчитала на услугите на изтъкнатата в областта доктор Мазнейкова, при която успя да роди щерка си Марая. Консултирала се е и с доктор Щерев, но уви, нито един от двамата не успял да я зарадва с дълго чаканата щастлива вест.

Затова Мария е категорична, че си грабва куфарите и отива да зачева от Християн Гущеров в Германия. Това се налага след като двамата от дълго време не могат да се сдобият с рожба по естествен път, за което още не се знае чия точно е вината.

Очевидно обаче Мария иска да узакони по всички възможни начини връзката си с бизнесмена, за да си гарантира задоволяване на всички нужди и прищевки доживот. Защото, ако трябва да сме честни, никоя любов няма гаранции за вечен живот. Но щом един мъж има дете, то той остава свързан с него и с майка му до живот. Или поне до навършване на 18 години.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.