Мария шокира: Минах през ада! (разказа всичко за Гущеров и за новия си мъж)

https://goreshto.net/novini/mariya-shokira-minah-prez-ada-razkaza-vsichko-za-gushterov-i-za-noviya-si-mazh-2/50493 Goreshto.net
Мария шокира: Минах през ада! (разказа всичко за Гущеров и за новия си мъж)

Мария направи изповедта си пред списание "Love Style"!

Мария или Мара Отварачката, както още я наричат мнозина, направи неочаквана изповед пред списание "Love Style". В него тя за първи път призна за новия мъж в живота си, който не е прословутият Ангел Свинаря, за когото пишеха. "Чувствам се най-после щастлива, за което съм много благодарна. Съдбата ни срещна случайно, при мен всичко става така. Най-доволна съм, че дъщеря ми Марая се разбира отлично с него и го приема, защото това е най-важното. Обичана съм и обичам, какво повече", хвали се Мария. Тя обаче призна, че не живее под един покрив с новия си избраник и това е нейно решение. След двата неуспешни брака й омръзнало да бъде съпруга и в момента се радва на връзка като гаджета. "Срещаме се, излизаме, досущ като гаджета, което е страхотно", смее се певицата на Пайнер. Мария не спести истината и за бившия си съпруг Християн Гущеров, който към днешна дата вече е законна половинка на Светлана Василева. Миньончето обясни, че не поддържа никакви отношения с Хриси, а вината за това е негова. "Дори и да искам да сме в добри отношения, това не зависи само от мен, а от двамата. Християн ми причини много болка, минах през ада, но оцелях. Та той дори си взе обратно колата, която ми подари... Да, не е коректно и не е мъжка постъпка, но не всеки може да бъде кавалер. Някои са просто момчета, които не знаят как да се държат с жените", коментира Мария. Любопитно е, че с първия си съпруг Митко Андонов комуникацията й също куцала. Обяснява си го с факта, че мъжете са различни по време на брака или връзката, а после се променят коренно и то към лошо. Тя си тръгнала с празни ръце и без стотинка дори от развода с Гущеров, а през последните шест месеца изпаднала в състояние на тежка депресия. Само силният й характер й помогнал да излезе от това състояние и да се справи сама, без лекарства. Съдбата обаче била милостива и след толкова перипетии й изпратила настоящия любим. Перфектен и истински мъж, чиято самоличност засега Мария предпочита да запази в тайна.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.