Марта Вачкова се поболя: Любовта на живота й Владо Пенев се събра със съпругата си! (СНИМКИ преди часове + шокиращи подробности)

https://goreshto.net/novini/marta-vachkova-se-pobolya-lyubovta-na-zhivota-y-vlado-penev-se-sabra-sas-saprugata-si-snimki-predi-chasove-shokirashti-podrobnosti/50259 Goreshto.net
Марта Вачкова се поболя: Любовта на живота й Владо Пенев се събра със съпругата си! (СНИМКИ преди часове + шокиращи подробности)

Марта Вачкова едва ли ще успее да преглътне този удар от Владо Пенев!

Жесток удар се стовари върху главата на Марта Вачкова и то преди броени часове. Когато любовта на живота й Владо Пенев й поднесе най-болезнената изненада. А именно новината, че се е събрал с бившата си съпруга. Всъщност това е единствената жена, за която Пенев е бил женен и от която има дъщеря си Яна. Бракът му с кукловодката Мария Пенева продължава само седем години. Двамата се развеждат, когато щерка им е на 7 и всеки поема по своя си път. Мария се мести да живее в Англия, където е и до днес. Чаровницата Марта Вачкова никога не е ревнувала от нея през последните години - именно, заради разстоянието, което дели екс съпрузите. Преди месец обаче Владо Пенев направи първата си унищожителна стъпка към щерката на Григор Вачков. Той замина да види мечтата си Перу за рождения си ден. Само че, вместо Марта, която го обожава и която той също се кълнеше, че обича, взе със себе си щерка си Яна. А сега Пенев е в Лондон, където очевидно прекарва повече от прекрасно с бившата си жена. Снощи той постна снимка на двамата с Мария, с която поздравиха щерка си. Фотото беше придружено от сърчица, а усмихнатите лица на актьорите говорят без думи. Близки до Пенев разкриха, че в последно време той често отскача до Англия, за да бъде с Мария. По-голяма рана от тази обаче не би могъл да нанесе на Марта. "Обичам този мъж повече от всичко, повече от себе си дори. Над 30 години го обичам. Влюбих се в него от пръв поглед, още като го видях в университета навремето. Знаех, че той ще е мъжът. Той ще е човекът, който винаги ще има сърцето ми", неведнъж е признавала влюбената Марта Вачкова. Надеждите й са разбити двойно и от факта, че преди месеци тя и Владо Пенев заживяха заедно във вилата на Марта в село Бойковец, Етрополския балкан. Каква е причината бившият културен министър да направи такъв обрат в живота си и да се върне при бившата, тепърва ще изчакаме да разберем.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.