Мъже, завиждайте: "Пияницата" Калин Терзийски забърса хубава банкерка! (богаташката луда по него - виж СНИМКИ тук)

https://goreshto.net/novini/mazhe-zavizhdayte-piyanicata-kalin-terziyski-zabarsa-hubava-bankerka-bogatashkata-luda-po-nego-vizh-snimki-tuk/50003 Goreshto.net
Мъже, завиждайте: "Пияницата" Калин Терзийски забърса хубава банкерка! (богаташката луда по него - виж СНИМКИ тук)

Калин Терзийски явно е роден с късмет, няма какво друго да се каже!

"Пияницата" Калин Терзийски, както мнозина отдавна го наричат и се подиграват с него, сложи хиляди "нормални" мъже в малкия си джоб. С какво ли?! Ами с това, че случи на нова жена. Писателят без никакво усилие успя да забърше... банкерка. Да, става дума за Владислава Цолова, която ще видите на снимката по-долу на материала. Тя е завършила Икономическия университет в столицата и от години заема висока длъжност в една от най-големите банки у нас, съобщава вестник "Уикенд". А късмет, де!... Владислава Цолова отдавна харесвала творчеството на Калин Терзийски и тайничко си мечтаела да се запознае с него. Това не само се случило преди около месец, но дори авторът й дал автограф на няколко от произведенията си. Тогава дори не подозирал, че малко по-късно двамата ще се носят на крилете на любовта. Първите искри припламнали в сърцето на банкерката. Която, за потрес на всичките си близки и колеги, приела Терзийски с алкохолизма му. Тя била убедена, че няма лошо творец да си сръбва, защото така или иначе всички хора на изкуството по света, си имат своите малки или по-големи пороци. Владислава дори харесвала тези странности у любимия си и се гордеела, че е с него. "Лудостта е, когато талантът се срещне с енергията", написа тези дни банкерката в профила си, а под думите постави снимката с Калин Терзийски. Писателят обаче още се дърпа като ощипана мома и отказва да се премести да живее в дома на любимата си. Владислава била с няколко години по-възрастна от него, но какво значение има това. Еле пък, когато дамата е не само умна и интелигентна, но и солидно подплатена с пачки... Въпросът тук остава само един и той е какво се случва с жената на Терзийски Ивана Генова. На която вече дузина пъти съсипа живота.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.