Медсестра се нареди сред 10-те най-добри лечители у нас! (идват хора от всички краища на страната, а таксата й е смешна)

https://goreshto.net/novini/medsestra-se-naredi-sred-10-te-nay-dobri-lechiteli-u-nas-idvat-hora-ot-vsichki-kraishta-na-stranata-a-taksata-y-e-smeshna/50237 Goreshto.net
Медсестра се нареди сред 10-те най-добри лечители у нас! (идват хора от всички краища на страната, а таксата й е смешна)

Тя е обявена за една от десетимата най-добри лечители в България!

Тя е медицинска сестра по образование и има 15-годишен стаж в сферата на здравеопазването у нас. Казва се Диди Анастасова и отдавна вече намери място в топ 10 на най-добрите лечители в България. Близо 20 години вече тя лекува сама в Пловдив. Използва знанията и силите си, за да помага на пациентите. Много от които посреща болни и изпраща здрави. А таксата й от години не е променяна - взима два лева за посещение. "Поне така беше преди две години, когато последно я посетих. Тогава ми откри дископатия и след няколко сеанса бях като преродена. Няма болки, няма скованост, отново започнах да се движа като младо момиче", разказва Яна Стоименова от Стара Загора. Самата медсестра Диди Анастасова е известна като жената с рентгеновите очи, защото тя не само лекува, но и много умело и точно поставя диагнози на пациентите си. А в зависимост от заболяването, възрастта и конкретния случай на всеки човек, избира най-подходящото лечение за него. В някои от ситуациите лекува само с билки и билкови смеси, а в други се налага да се намеси и мощната й биоенергия. Самата лечителка признава, че не може да цери всичко. Тя не се наема да мами хора в напреднал стадий на тумори и други злокачествени заболявания. Но много пъти е стопявала лоши образувания още в самото им начало като ги премахва завинаги. Сред болестите, които лекува категорично и безапелационно, са дискова херния, дископатия, остеопороза, радикулит, кисти на яйчниците, безплодие, артрит, плексит, хормонална недостатъчност, бъбречна недостатъчност, разширени вени и други. Способностите и уменията й са респектирали не едно и две имена от традиционната медицина, а след пациентите си тя има и лекари. Стари колеги от болницата или просто такива, които са чували за нея. Телефоните за връзка с Диди Анастасова са следните 0889/33-12-31 и 032/65-15-54.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.