МЕГАСКАНДАЛ! Изтриха всички видеоклипове на Крисия от Youtube!

https://goreshto.net/novini/megaskandal-iztriha-vsichki-videoklipove-na-krisiya-ot-youtube/49169 Goreshto.net
МЕГАСКАНДАЛ! Изтриха всички видеоклипове на Крисия от Youtube!

Видеоклиповете на талантливото дете изчезнаха днес!

Мегаскандал! България е в шах от това, което се случи днес с малката Крисия Тодорова. Уникално талантливото момиченце, борещо се за партньорка на г-н Андреев в "Шоуто на Слави", ненадейно се оказа без нито един видеоклип със свое изпълнение в най-гледания сайт Youtube.

Това прилича на саботаж, тъй като само за броени часове от сайта са изтрити всички видеоклипове с нейно участие. На думите "Крисия Тодорова", изписани в сайта, не отговаря нещо - не и реален клип с Крисия, видя Goreshto.net.

Само преди ден - вчера, там бе пълно с клипове на малката сладурана, много от които дори се повтаряха по няколко пъти. Какво се е случило днес и защо изпълненията на Крисия са затрити, остава загадка.

Krisia_TodorovaЕдно е сигурно - надали са били свалени по настояване на Слави Трифонов, тъй като в Youtube може да намерим почти целия му репертоар, както и всички епизоди от шоуто. Войната на Дългия и екипа му винаги е била само и единствено със сайта Vbox7, но не и с Youtube.

В интернет вече се появи отзвук относно липсата на Крисия Тодорова и хората нададоха възмутени викове. Всеки пита какво се е случило и кой е отрязъл достъпа на детето-чудо в най-посещавания сайт.

Предполага се, че истината ще се разкрие в близките дни и дано това да не е опит на завистници да пречат на развитието на момиченцето от Разград.

ВИЖТЕ ДОКАЗАТЕЛСТВОТО ТУК:

http://www.youtube.com/results?search_query=%D0%BA%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%B8%D1%8F+%D1%82%D0%BE%D0%B4%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B0&sm=3

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.