Мегз и "кралицата" Гери Петкова с важно съобщение преди Коледа! (още подробности)

https://goreshto.net/novini/megz-i-kralicata-geri-petkova-s-vazhno-saobshtenie-predi-koleda-oshte-podrobnosti/50989 Goreshto.net
Мегз и "кралицата" Гери Петкова с важно съобщение преди Коледа! (още подробности)

Мегз обяви победителката и направи разчет на парите!

Миглена Каканашева - Мегз и победителката от риалитито й Гери Петкова направиха важно съобщение преди Коледа. Ето къде отиват парите за благотворителност от кампанията на дизайнерката: "ФИНАЛЪТ на TOPQUEEN. ЛЮБИМ АНГЕЛ НА БЪЛГАРИЯ Е ГЕРИ - Гери Петкова. Прекрасната ни победителка избра да дари сумата от 2500лв на “Национален дарителски фонд за подпомагане на деца пострадали при ПТП”. Каузата е много важна за Гери, тъй като едва не е загубила любимия си в катастрофа. Ще използвам този пост, за да обявя и при кого ще отидат последните 2000лв от разпределението на #АКТИВНОДОБРО. Сумата е безкрайно недостатъчна за всички безкрайно важни каузи. Но все пак тя ще даде мъничко светлина в живота на няколко души. Реших да разпределя парите както следва: -500лв за Теди от Златица, -500лв за Димитър Щилянов, -500лв за малката Зара, -500лв за Ивайло, -500лв за малкия Фики. Знам, че сумата отново е по-голяма отколкото имаме, но още началото на следващата седмица ще имаме една кампания от БЪЛГАРСКИЯ БИЗНЕС ДАРЯВА за 530лв и ще прибавя и нея предварително. Благодаря ви - вие имате златни сърца и аз ви се прекланям и възхищавам. Сега малка изненада: От следващата седмица ще започнем #АКТИВНОДОБРО с вещи на моите прекрасни ангели. Ще опитаме да съберем цели 5000лв с вещите на всички красавици участвали през годините в проекта ми. И за финал още 1 малък призив: хеййй хора продължава събирането на храна за възрастните хора от с. Цалапица. Моля ви от все сърце отделете мъничко пакетирана храна и ми я пратете като ми пишете на [email protected] или като минете и оставите по една торбичка с храна в магазините ми в София( Студентски град, 8ми декември) или Пловдив ( срещу Happy на бингото на центъра). Моля ви, моля ви от все сърце, заедно може да направим много! Благодаря на всички, до които се докосна този проект. Каузите, смисълът, смехът, емоциите, приятелствата, всички велики спомени - благодаря ви завинаги. Вие сте най-страхотните", сподели развълнуваната Мегз.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.