Мегз направи неочаквана изповед! (ето какво призна)

https://goreshto.net/novini/megz-napravi-neochakvana-izpoved-eto-kakvo-prizna/50748 Goreshto.net
Мегз направи неочаквана изповед! (ето какво призна)

Мегз сподели тайни от миналото си, още преди да стане известна!

Миглена Каканашева - Мегз направи неочаквана изповед в мрежата. Ето какво разкри тя за себе си в годините, преди да стане известна дизайнерка:

"Напоследък по-често посещавам магазина си в Пловдив и много му се радвам. Знаете ли, че когато бях на 13 тъкмо се бях преместила от Раковски да живея и уча на квартира в Пловдив. Ходех на училище с автобус и рокли с холивудски привкус.

И понеже преди 16 години това, което днес наричаме МЕГЗ можеше да се види само по току-що пуснатата телевизия БТВ - та откъдето минех хората по улиците се обръщаха след мен. Винаги ще помня как буквално принуждавах най-добрата си приятелка да вървим по средата на точно тази главна улицата, облечени в стари дрехи, преправени от мен. Тя винаги е била по-разумна и обрана от мен и винаги казваше - “Защо трябва да вървим по средата - не виждаш ли, че хората се движат или в ляво и в дясно”. А аз толкова опиянена от неспирните шушукануя ѝ казвах - “Стига си мислила глупости. Съсредоточи се в това дали хората се обръщат след дрехите”. Не си измислям и думичка от тази история. Ходех с по 8 чорапогащника зимата, че в автобусите беше много студено, а аз твърдо държах да нося моите си рокли и сака. Чувството беше грандиозно. Днес същата тази улица изглежда по коренно различен начин. Вече по нея има много момичета, носещи моите дрехи или други марки в подобен стил. И въпреки, че тези тогава толкова смели визии вече са нещо нормално, аз съм сигурна, че някъде още вървят две неразделни приятелки. Едната по-летяща, другата по-разумна и обсъждат гаджетата и мечтите си. А аз - много е магично и някак странно. Ако със сигурност постигнах нещо за тези 16 години, то е да увековеча погледите. Някога те бяха заради смелостта към мечтата ми по МЕГЗ. Днес са защото съм МЕГЗ", сподели Миглена Каканашева.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.