Месец преди сватбата: Светът на Светлана Василева се срина! (чудовищни разкрития)

https://goreshto.net/novini/mesec-predi-svatbata-svetat-na-svetlana-vasileva-se-srina-chudovishtni-razkritiya/50408 Goreshto.net
Месец преди сватбата: Светът на Светлана Василева се срина! (чудовищни разкрития)

Светлана Василева живееше в розов сапунен мехур, който се спука!

Плеймейтката Светлана Василева от месеци се носеше на крилете на щастието. Тя си повярва, че е принцеса, която най-после е срещнала своя принц в лицето на Християн Гущеров. А той я е отвел на бял кон (или по-скоро Мерцедес) в двореца си... Казано накратко, Светлана Василева живееше в розов сапунен мехур, който обаче се спука. При това само месец преди грандиозната сватба, която тя и Гущеров планираха. Към момента светът на плеймейтката е сринат тотално, а тя още не може да осъзнае какво точно й се е случило. Това разкриха близки до звездната двойка източници. Както и, че причината за драмата на Светлето е самият Християн. Оказа се, че синът на Добромир Гущеров по-бързо е излязъл от опиянението, в което беше изпаднал. Колкото повече наближавала датата на венчавката и колкото по-припряна ставала Светлана в приготовленията, толкова той се "свестявал".

Гущеров провел няколко сериозни разговора с баща си, след които се връщал у дома по-навъсен и от буреносен облак. И си изкарвал недоволството на годеницата. Всеобща тайна е, че Добромир Гущеров категорично заяви нежеланието си да се сродява с Василева.

Той не одобряваше избора на Мария за своя снаха навремето, а когато синковецът му домъкнал плеймейтката, направо откачи от гняв. И не на шега заплаши Хриси да му спре кранчето ако се ожени за Светлана през главата му. Явно всички тези неща са си казали думата, което довело и до чудовищната кулминация преди броени дни. След поредния скандал със Светлана Василева, Гущеров излязъл на запой с приятели в нощен клуб. Където се напил като мотика и... потърсил утеха в обятията на пищна танцьорка. Това не е първият път, в който Християн слага рога на блондинката, но съчетанието с лошото му отношение напоследък и вечното недоволство, преляли чашата. В първия момент Светлана си събрала багажа и хукнала презглава от палата на любимия си в Бояна. Близки до нея разкриват, че е плакала неутешимо, но не спирала да твърди, че обича Хриси. Какво ще се случи занапред и дали изобщо тази сватба ще се състои, това ще разберем тепърва. Да не забравяме, че двамата вече имаха подобен панаир, след който Василева се зарече, че не иска да вижда Гущеров. Но само след дни се върна при него като кученце.   Светлана Василева

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.