Между Ивана и Глория се случи нещо прекрасно /СНИМКИ/

https://goreshto.net/novini/mezhdu-ivana-i-gloriya-se-sluchi-neshto-prekrasno-snimki/49159 Goreshto.net
Между Ивана и Глория се случи нещо прекрасно /СНИМКИ/

Конфликтът между Глория и Ивана вече го няма

Всичко между двете поп-фолк величия Ивана и Глория вече е наред. Това се демонстрира от самите певици. Поредното доказателство е общата им фотосесия, която заснеха само преди дни, научи Goreshto.net. Двете хубавици показаха пред цяла България, че нямат равни на себе си. Въпреки всичките неща, които се случиха между тях през годините, Ивана и Глория намериха сили в себе си да се сдобрят. Те осъзнаха, че враждата е била напразна, защото от "Пайнер" винаги се налага новото на пазара. Затова Глория не трябваше да се сърди, когато лансираха появилата се след нея Ивана.

Сдобряването на двете хубавици се случи още в края на 2013г. Тогава те си направиха обща снимка навръх 12-годишнината на тв Планета. Отношенията обаче продължават да се развиват възходящо и това си личи от фотосесията им. Много от техните почитатели даже вече мечтаят за съвместна песен. Вижте ги, те наистина са прекрасни!

[caption id="attachment_2860" align="aligncenter" width="300"]Gloria-Ivana Ивана и Глория вече са не само помирени, но и правят съвместни проекти[/caption] [caption id="attachment_2861" align="aligncenter" width="300"]pevici Глория и Ивана във фотосесия[/caption] А сега нека си припомним по един хит както на Глория, така и на Ивана. Определено си заслужава да ги чуем отново!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.