Мицов с коментар за връщането на маските и брифинга на Ананиев!

https://goreshto.net/novini/micov-s-komentar-za-vrashtaneto-na-maskite-i-brifinga-na-ananiev/51694 Goreshto.net
Мицов с коментар за връщането на маските и брифинга на Ананиев!

Венци Мицов с актуален коментар след новите мерки!

Актуален коментар за новите мерки, съобщени на брифинга на министър Ананиев днес, направи музикантът и общественик Венци Мицов. При това в характерния си стил:

"Какво научихме от брифинга на Ананиев, НОЩ и Фандъкова?

1. Преди беше задължително да се носят маски в градския транспорт. Сега маските в градския транспорт стават задължителни. 2. Преди бе позволено на мероприятия на закрито да влизат хора, запълващи до 50 процента от залите. Сега в залите е забранено да влизат хора, запълващи над 50 процента от капацитета им. 3. ГЕРБ ни управляват и дават пример на всички как трябва да се спазват правилата. Вследствие на това спазване на правилата се нагмечиха като копърки в консерва на партийния си ивент оня ден в Стара Загора. Глобиха ги 3000 лева. 4. Алтернативата им - БСП - вместо опозиционно да се противопоставят на това безхаберие на управляващите направиха същата простотия и сега един от тях е болен от COVID-19, а останалите се изследват... 5. От днес е забранено да има повече от 1000 души в сектор на мач. При положение, че мачът, мкойто единствен събира по повече от 300 души в сектор вече мина. 6. Общинска полиция ще помага. Но самата общинска полиция по принцип има нужда от помощ, щото е недокомплект от доста години. 7. БНТ също карантинират хора, след като бай ви Янаки Стоилов отишъл, болен от COVID-19 на предаване. 8. Гришо се е срещнал с цялата областна администрация. В крайна сметка е ясно, че COVID-19 е все още сред нас. Ясно е, че феновете на теориите на конспирацията и на Джуди Майковиц нещо поизчезнаха в последните дни. Това, което обаче никой не казва, е, че в началото на болестта едва достигахме до 500 теста дневно, в резултат на което имахме по около 30-40 установени случая. Сега правим по над 3000 теста дневно и е напълно логично, че случаите се вдигат правопропорционално на тестовете. 400 теста - 35 души. 3500 теста - 130 души. Да, COVID-19 си е още тук, да, ще трябва да живеем с него, да, феновете на Джуди Майковиц, STOP 5G, NE NA BIL GEJTS I VAKSINITE са с леко децентрирани ментални насочености, но нито нещо е станало по-зле, нито пък по-добре. Оттук нататък девизът ще бъде един - УМНАТА! Ще трябва да сме малко по-умни и да се пазим. И те така...", заключи Венци Мицов. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.