Миглена Ангелова е потресена! Огромният ужас отново я споходи!

https://goreshto.net/novini/miglena-angelova-e-potresena-ogromniyat-uzhas-otnovo-ya-spohodi/49155 Goreshto.net
Миглена Ангелова е потресена! Огромният ужас отново я споходи!

Край с предаването на Миглена Ангелова

"Искрено и лично" отново остана извън ефир, съобщава HotArena.net. Така Миглена Ангелова пак е безработа. За трети път неиното предаване увяхва, като този път крахът му изглежда окончаелен.

"Искрено и лично" е едно от първите предавания, които стартираха по новата тогава телевизия БТВ преди почти 14 години. То бързо набра изключително голяма слава, но постепенно конкуренцията и изхабяването на предаването го докараха до сваляне от ефира на тази телевизия. Последва унижение в Нова телевизия, където "Искрено и лично" не просъществува и месец. Накрая ТВ7 прибра по милост "Искрено и личност", но сега и от тази медия се отказват от предаването, тъй като рейтингът му не може да покрие и една трета от разходите.

[caption id="attachment_2836" align="aligncenter" width="300"]Iskreno-i-lichno Миглена Ангелова за пореден път се провали[/caption]

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.