Миглена Ангелова: Милен още не е погребан, а... ! Повръща ми се от вас! (виж как изригна)

https://goreshto.net/novini/miglena-angelova-milen-oshte-ne-e-pogreban-a-povrashta-mi-se-ot-vas-vizh-kak-izrigna/51254 Goreshto.net
Миглена Ангелова: Милен още не е погребан, а... ! Повръща ми се от вас! (виж как изригна)

Миглена Ангелова не си спести истината за лицемерието около загубата на Милен Цветков!

Устатата водеща Миглена Ангелова разбуни духовете в мрежата с коментара си след убийството на Милен Цветков. И директно заяви в очите на множеството лицемери и нагаждачи, че й се повръща от тях. "Скъпи приятели, и предишният ми пост, и този сега е свързан с природната ми погнуса от всяко отъркване в чуждите победи, поражения, беди, смърт, раждане и т.н. Има някои моменти, в които са уместни само смирението, тихата памет и скромното мълчание... Милен още не е погребан, но вече имаме "спомени" за него. Бре, кога успяхме - и да го забравим, че и да си спомним? Кой само не си извади снимките с него? Къде са всичките тези хора, когато просто те лишават от любимата ти работа, когато ти затварят устата, когато изчезваш, защото мислиш - ЗАЩО у нас трабва да умреш (по възможност неочаквано и мъчително), за да се сети някой за значението ти. ПОВРЪЩА МИ СЕ от такива паметлии. Защото го правят, за да си придадат смисъл, който иначе нямат. Спрете се. Просто помълчете. И - евентуално - въздъхнете, заради факта, че по отношение на стойностните хора, между нас е пълно с некрофили. И не мога да не спомена любимото ми: "да вдигнем шум, за да не му се размине на маминото синче"... Настина ли има идиоти, които мислят, че прилагането на правото избирателно води до промени? Избирателното прилагане на правото води до дрогирани водачи и до крадливи управляващи, а от там надолу няма да го разказвам - живеем го, и всички сме съучастници", изригна Миглена Ангелова.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.