Миглена Ангелова позеленя: Не очакваше това предателство в ефир! (ето кой затвори устата на Желязната лейди и какво разкри за нея)

https://goreshto.net/novini/miglena-angelova-pozelenya-ne-ochakvashe-tova-predatelstvo-v-efir-eto-koy-zatvori-ustata-na-zhelyaznata-leydi-i-kakvo-razkri-za-neya/50078 Goreshto.net
Миглена Ангелова позеленя: Не очакваше това предателство в ефир! (ето кой затвори устата на Желязната лейди и какво разкри за нея)

Миглена Ангелова винаги се е славела като Желязната лейди, но митът за нея беше развенчан!

Г-жа Искрено и лично Миглена Ангелова или Желязната лейди, както започнаха да я наричат след победата й в миналогодишния Вип Брадър, беше ударена с парен чук по главата. Дамата в червено не очакваше подобно предателство. При това в ефир и то от човек, когото смяташе за "безопасна игла" или казано по народно му "Мека Мара". Е, за пореден път се убеждаваме, че мнението ни за себе си и за хората около нас може да бъде твърде погрешно. Устатата Миглена Ангелова останала като парализирана след думите, които чу за себе си в предаването на Гала "На кафе". Това разкриха близки до нея източници, след откровеното изявление на доскорошния й пръв приятел и "годеник" Антон Стефанов. Ако доскоро Тони Стефанов беше определян като "кученцето" на Ангелова, то днес той надигна глава и сякаш се събуди от летаргичния си сън. И пред цяла България обвини Миглена в двуличие, лицемерие и тотално липса на човещина. "Тази жена за мен повече не съществува. Видях истинското й лице и мога да заявя, че останах с един приятел по-малко. Всъщност не съм, защото явно тя никога не е била приятел", заяви Стефанов пред Гала. И, без да се интересува от реакцията на Миглена Ангелова в бъдеще, я дефинира като предател. "Когато тя беше в Къщата, аз винаги съм я защитавал и съм бил зад нея. Дори и в моментите, в които не беше права. Пак я подкрепях, защото знам, че приятелите си пазят гърба. Може да ти каже всичко насаме, но не и да те излага публично. А тя направи точно обратното. Присмя ми се и се опита да се подиграе с мен, за да си вдигне собствения рейтинг. Е, такива неща не разбирам и не толерирам", категоричен беше журналистът. Той призна, че се чувства по-обиден на Миглена, отколкото дори на шеф Петров. И че тази жена е огромното му разочарование. "Тя не само иска да наранява, но и лъже за много неща. Както излъга, че съм паднал на колене пред Борис Петров. Това е измама, която няма да простя", каза Антон Стефанов.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.