Миглена Ангелова тотално издивя! Вижте гръмката й закана!

https://goreshto.net/novini/miglena-angelova-totalno-izdivya-vizhte-gramkata-y-zakana/49181 Goreshto.net
Миглена Ангелова тотално издивя! Вижте гръмката й закана!

Миглена Ангелова се закани в "Горещо"

Гръмки думи от страна на Миглена Ангелова в предаването "Горещо" ще видят и чуят зрителите тази вечер. Водещата Венета Райкова разкри предварително една от заканите на Ангелова, научи Goreshto.net. Причината за яростта на Миглена през последните десетина дни е свалянето на "Искрено и лично" от ефира на ТВ7. Никой не даде обяснение на Миглена Ангелова и целия й екип защо всичко за тяхното предаване приключи и това навлече гнева на потърпевшите.

[caption id="attachment_3023" align="alignright" width="300"]Миглена Ангелова с гръмка закана Миглена Ангелова с гръмка закана[/caption]

Ще изора земята, но ще върна това предаване в ефир - са думите на Миглена Ангелова в "Горещо".

Свалената тв водеща даже даде специална пресконференция по случая, което е много рядко срещано в подобни ситуации. На нея Ангелова с тъга оприличи случващото се с "Искрено и лично" на скандалните неща, които се случват в цяла България.

Миглена Ангелова върна на два пъти предаването си в ефира на българската телевизия, след раздялата с БТВ. Сега се заканва да го направи отново. Дали ще успее, може би скоро ще се разбере.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.