Мика Стоичкова беснее зад кулисите на "Денсинг старс", не могат да я познаят

https://goreshto.net/novini/mika-stoichkova-besnee-zad-kulisite-na-densing-stars-ne-mogat-da-ya-poznayat/49315 Goreshto.net
Мика Стоичкова беснее зад кулисите на "Денсинг старс", не могат да я познаят

Мика Стоикова се разбесняла свирепо след отпадането си от "Денсинг старс"

Мика Стоичкова заприличала точно на баща си Христо след отпадането си от "Денсинг старс", пише Hotnews.bg. Щерката на Камата не можела да преглътне загубата от по-неизвестната, според нея, Нели Атанасова. Мика започнала да се държи крайно просташки, стигайки дори до обиди и псувни, разказват очевидци. Всичко станало пред останалите участници в шоуто, които не успели да познаят милата уж Стоичкова.

[caption id="attachment_4166" align="alignright" width="300"]Мика Стоичкова се развихрила зад кулисите на Мика Стоичкова се развихрила зад кулисите на "Денсинг старс" след отпадането си[/caption]

Възлюбената на Иво Аръков явно е започнала участието си в "Денсинг старс" с много по-големи амбиции, въпреки че едва сега започва своята кариера в танците. В ефир Мика Стоичкова показала съвсем друго лице, отколкото зад кулисите. Всички присъстващи зад сцената останали потресени. Сякаш Христо Стоичков говорел. Легендарният футболист е известен в целия свят със своите "културни" епитети за други личности.

Мика Стоичкова е направила нещо подобно. Зрителите я изгониха според "Денсинг старс", но щерката на Ицо въобще не приемала, че ще изберат Нели пред нея. Самочувствието на Мика е продиктувано изцяло от нейния баща, който е може би най-известният българин по света. Все пак обаче едва ли отива на дама да се държи така.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.