Минус 11 килограма: Виж диетата, която буквално стопи Галена!

https://goreshto.net/novini/minus-11-kilograma-vizh-dietata-koyato-bukvalno-stopi-galena/49622 Goreshto.net
Минус 11 килограма: Виж диетата, която буквално стопи Галена!

Не, Галена не се е подлагала на липосуксия, а отслабна с тази диета!

Една от най-чаровните изпълнителки във фолка Галена от известно време е обект на засилен медиен интерес. Певицата отслабна драстично и от 60-те килограма, на които се бе спряла преди време, към момента е рекордните 49 килограма. Промяната е видима за всички, но слуховете, че се е подложила на липосуксия са пълна измислица.

Оказа се, че Галена свали излишните килограми /макар според много от феновете й да не бяха излишни/, с уникална диета, която й донесе рекордни постижения само за месец-месец и половина. Хубавото при диетата на чаровната Галена е, че в нея не се залага на гладуването, което често вреди на организма, а на правилното и здравословно хранене.

[caption id="attachment_6474" align="alignright" width="300"]Галена Галена никога не е била в по-добра форма. Браво на нея![/caption]

Важното при диетата на Галена е, че всеки един ден се консумират само точно определени храни.

През първия ден са позволени само зеленчуци и риба, приготвена на скара или фурна - с лимон и съвсем малко мазнина, най-добре зехтин. Към салатите не се добавя нищо друго, освен малко сол, зехтин и лимон или ябълков оцет. Салати и риба могат да се консумират на обед и на вечеря, а сутринта закуската се състои от чай или кафе без захар и само десетина сурови ядки.

През втория ден рибата се заменя от млечни продукти като освен салатите може да се храним и със сирене, кашкавал, извара, както и да изядем една или две ябълки.

Третия ден идва ред на пилешкото или пуешко месо, приготвени по диетичен начин, като ако месото ядем на обед, то вечерта можем да си сварим две яйца или обратно. Салатите също са позволени, но отново без дресинг, царевица и прочие калорични допълнения.

На четвъртия ден консумираме единствено таратор с копър, чесън и орехи, но без мазнина, като е позволено количество по наш избор.

На петия ден може да разтоварим с парче натурален шоколад и дори малко парче пица, но за предпочитане "Маргарита", а от шестия ден повтаряме диетата наново до получаване на желания резултат и исканите от нас килограми.

При Галена тази диета наистина даде отличен и видим за абсолютно всички резултат.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.