Мира Добрева за номинацията "Жена на годината": Неудобно ми е да призовавам да гласуват за мен!

https://goreshto.net/novini/mira-dobreva-za-nominaciyata-zhena-na-godinata-neudobno-mi-e-da-prizovavam-da-glasuvat-za-men/50884 Goreshto.net
Мира Добрева за номинацията "Жена на годината": Неудобно ми е да призовавам да гласуват за мен!

Мира Добрева го раздава скромна, номинирана е за наградата "Жена на годината"!

Водещата на БНТ Мира Добрева е номинирана за престижната ежегодна награда "Жена на годината". Тя обаче го раздава скромна и не подстрекава приятелите и последователите си да гласуват за нея. Нещо, което малко не се връзва с факта, че съобщава новината за номинацията в профила си поне два-три пъти. Човек, който не се интересува от наградата, може и да си замълчи, коментират потребители в мрежата. Ето какво обаче заяви Мира Добрева преди броени минути като публикува и своя доста ефектна снимка: "Истината е, че ми е неудобно да призовавам “Гласувайте за мен”. От една страна, смятам, че за да спечели награда, на човек му е нужно искреното одобрение на хората, а не непременният призив за подкрепа. С възможността за купуване и на лайкове, и на последователи, вече съвсем не е ясно кое е истинско и кое не. И кой избор е обективен, кой - преднамерен. Ако човек разчита на виртуалните си приятели, може да победи всички, без да заслужава и да загуби от всички, дори да не заслужава. Едно е някой да те е последвал, защото наистина харесва това, което правиш, съвсем друго, за да те зяпа и да си дипли на твой гръб истории, с които да пълни кухото си ежедневие. От друга страна - всички избори се определят от гласуване. За кмет, за депутат, за Жена на годината - трябва някой да определи дали ще съм аз, или не. От списание “Грация” са допуснали възможността да съм аз. Вие трябва да решите дали да е така", заяви Мира Добрева.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.