Миро нагло лъже жена си: Ели няма нито дете, нито нормален брак! (още подробности)

https://goreshto.net/novini/miro-naglo-lazhe-zhena-si-eli-nyama-nito-dete-nito-normalen-brak-oshte-podrobnosti/47022 Goreshto.net
Миро нагло лъже жена си: Ели няма нито дете, нито нормален брак! (още подробности)

Познати на Миро убедени, че той жестоко разиграва жена си!
Повече от 17 години. Толкова време са заедно Миро и благоверната му Елица, които от 2016-та са и законни мъж и жена. Преди часове Миро Каризмата пусна спомен във Фейса – фото, на което е с Ели, а двамата са още младежи. Кадърът от 2005-та е придружен с думите на Миро: “Моят най-прекрасен подарък, най-голямата ми награда”…

Паралелно с радостните възгласи на феновете и пожеланията за любов и всичко най, не липсваха и реплики на по-будни потребители. За които този брак е много меко казано “странен”. Ели, която е по-голяма от певеца, отдавна е казвала, че иска дете от него. Мирослав уж също, но досега нищо по темата. Сякаш не спира да я разиграва.

Да не спрягаме факта колко време съпрузите прекарват заедно в буквалния смисъл, тъй като Миро живее у нас, а Елито си е в Англия. “Много се обичаме, много се разбираме”, не спира да повтаря като папагал Мирослав, но негови стари познайници се смеят: “Колко удобно…”.

Те са убедени, че изпълнителят просто е открил в Ели един страхотен начин да бъде хем добре приет в обществото като женен мъж, хем да живее като сингъл и да прави каквото и с когото си поиска.

“Миро не е човек за нормално семейство и горката Елица ще го проумее, но късно. Жалкото е, че годинките летят, а тя ни дете ще види, ни нормален партньор и опора ще има”, вещаят черни прокоби запознати.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.