Миро съобщи нещо ужасно на бременната Златка Димитрова!

https://goreshto.net/novini/miro-saobshti-neshto-uzhasno-na-bremennata-zlatka-dimitrova/49477 Goreshto.net
Миро съобщи нещо ужасно на бременната Златка Димитрова!

Бременната Златка Димитрова се разстрои силно от думите на Миро!

Победителката от последния Биг Брадър Златка Димитрова е бременна вече в петия месец и с нетърпение очаква появата на първото си детенце. Тя е особено щастлива, тъй като татко на наследника й е не друг, а любимият Миро - мъжът, в когото тя се влюби и в крайна сметка успя да го раздели със законната му съпруга.

Двамата с Миро заживяха заедно, а след като забременя, Златка Димитрова не се поколеба да разгласи дълго чаканата новина из цялата страна. То не бяха снимки, то не бяха фотосесии и бебета и прочие... Само че Миро още не е законно разведен и не е ясно кога точно ще се реши да заведе иск.

[caption id="attachment_5416" align="alignright" width="300"]Златка Димитрова Златка Димитрова прие тежко отказа на Миро[/caption]

Преди да отвори дума за развода със съпругата си обаче, Миро каза други думи на Златка Димитрова, които силно я разстроиха. Оказа се, че Миро категорично е отказал на бременната Златка Димитрова да прекара заедно с нея лятото, което я отчая.

След около 2 седмици Златка Димитрова заминава с майка си и приятели на "Каваците", където семейството им има собствен бизнес с къмпинг и ще останат там почти до края на сезона. Разбира се, Златка Димитрова настояла Миро да отиде с нея - нещо съвсем нормално, при положение, че живеят заедно и най-вече, че очакват първата си рожба.

Е да, но истината се оказа съвсем друга. Миро категорично отказал на половинката си като заявил, че има да върши много други неща в Бургас и София. Щял да се отбива да вижда бременната Златка Димитрова едва 2-3 пъти в месеца през уикендите.

"Думите на Миро направо попариха Злати. И като знаете каква е ревлива, първата й реакция бе да зарони сълзи и да изпадне в истерия. После обаче се съвзе заради бебето си и реши да запази спокойствие. Но това, което направи Миро, много я разочарова. И е права, защото той не биваше да постъпва така", коментират дружки на Златка Димитрова от морския град.

Решението на Миро обаче си остава същото, за да даде повод на злите езици да се чудят какви ли толкова "бизнес дела" ще оправя цяло лято и къде ще прекарва нощите си, докато бременната Златка Димитрова дебелее с бебето му в корема си?!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.