Миролюба Бенатова хвърли бомбата: Няма да работя при Слави, той се държа с мен...! (виж тук)

https://goreshto.net/novini/mirolyuba-benatova-hvarli-bombata-nyama-da-rabotya-pri-slavi-toy-se-darzha-s-men-vizh-tuk/50838 Goreshto.net
Миролюба Бенатова хвърли бомбата: Няма да работя при Слави, той се държа с мен...! (виж тук)

Миролюба Бенатова заяви, че не започва работа при Слави Трифонов!

Журналистката Миролюба Бенатова хвърли бомбата и отрече слуховете, че ще започва работа при Слави Трифонов. Тя, която към днешна дата си изкарва прехраната като шофьор на такси, заяви следното. Цитираме я дословно: "Не, няма да работя за, при или със Слави Трифонов... Имахме един разговор преди месеци, по негова инициатива. Може би е въпрос на стил, но Слави се държа, сякаш аз съм го потърсила, а не той мен. Обясни ми, че „винаги съм била виновна за всичко“, че не съм наясно със себе си и други подобни, „мотивиращи“ тези, от които не разбрах защо ме е поканил. Все пак каза, че ме потърсил, понеже съм „шило, което не стои в торба“. За работата по същество стана дума бегло. Беглото предложение включваше подобни условия, които вече неотдавна отказах. Реално нямахме среща. Така отговарям на всички, които се вълнуват от темата. И на тези, които отново - традиционно, усърдно и невинаги безплатно, разпространяват лъжи по мой адрес. Аз продължавам да шофирам и да си пиша в свободното време. Това е моето хоби, както вече имах възможност да споделя. Та, ето един репортаж с моя „глас“ - „Гласът на шофьора“. Доза реалност, директно от живота, както се пишеше, когато вестниците имаха влиянието на телевизията. И се четеше ненаситно, с доверие. Разказите са автентични, но по обясними причини анонимни. На тези, които скептично коментират: „Да, ама медицинските сестри не се возят на такси”, отговарям: „Возят се!“. У нас, между другото, стандартен таксиметров курс струва колкото два билета и половина за градския транспорт. Разбира се, ако колата е без помпа, каквато карам аз. Но затова, друг път. Поздрави: Миролюба Бенатова, шофьор на такси", написа журналистката, препращайки линк към блога си с нови истории и коментари.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.