Миролюба Бенатова захапа Борисов: Цупи се като малко дете! (още подробности)

https://goreshto.net/novini/mirolyuba-benatova-zahapa-borisov-cupi-se-kato-malko-dete-oshte-podrobnosti/50882 Goreshto.net
Миролюба Бенатова захапа Борисов: Цупи се като малко дете! (още подробности)

Миролюба Бенатова разкритикува премиера Бойко Борисов!

Журналистката Миролюба Бенатова, която към днешна дата работи като таксиметров шофьор, размаха пръст на премиера Борисов. И дори го скастри, че се държи като нацупено малко дете. Ето какво заяви тя: "- С вас не разговарям! - казал премиерът на репортер от бтв. Защото бил обиден от поведението на медията в деня на вота. Този подход е традиционен за Борисов. И от години минава без реакция. Първо от колегите на място. После от ръководствата на медиите. Напротив. Правят се плонжове и невероятни комбинации при отразяване на това или онова представяне на нещо от Него, така че да не би да се обиди. Защото следва забрана за участия на всички по веригата от ГЕРБ по съответната медия. Та, чувствителността на Борисов, с която той е заразил всички влиятелни фактори в държавата, е част от онова нещо, което наричаме цензура и автоцензура. Трябва да се признае, че същият подход имат и от БСП, дори в опозиция. И РБ обясняваха кои са "важните въпроси", отново в опозиция. Болест на властимащи, кандидати за власт и богаташи. Някой ще обясни ли на управляващите, че критики се отправят към тези, които са на власт, които взимат решения и носят отговорност. В случая това е ГЕРБ. И е нормално репортажите с критиките да са насочени към представители на тази партия. Има ли фактически неточности в репортажите, е важен въпрос. Ако няма, за какъв саботаж говорим?! Дали е уместно да се излъчват в деня на вота и защо е станало така, е друга тема, която не мога да коментирам, защото не съм в кухнята на бтв, но подборът на темите си е съвсем логичен от журналистическа гледна точка. Разбира се, от времето преди 111. Да отговаряш на критиците си, а не да се цупиш като малко дете, също е част от зрелостта, г-н Борисов. Реакцията на премиера, който се обижда, когато нещо в отразяването не му харесва, е част от несвободата на медиите, която той не може да осмисли. И никой не смее да му обясни", изригна Миролюба Бенатова.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.