Мис България 2017: Хората са прости! Аз съм красива (виж какво заяви Тамара Георгиева в ефир - шокира всички)

https://goreshto.net/novini/mis-balgariya-2017-horata-sa-prosti-az-sam-krasiva-vizh-kakvo-zayavi-tamara-georgieva-v-efir-shokira-vsichki/50134 Goreshto.net
Мис България 2017: Хората са прости! Аз съм красива (виж какво заяви Тамара Георгиева в ефир - шокира всички)

Мис България 2017 Тамара Георгиева се възмути от простотията на хората!

Новата Мис България 2017 Тамара Георгиева обещава да надмине по бързо спечелена слава дори и прочутата си предшественичка Антония Петрова. За жалост обаче с доста лош пиар, въпреки че отдавна е ясно - лоша реклама няма. След като цялата социална мрежа скочи и се възпротиви точно тази жена да бъде обявена за най-красивата българка, камо ли да ни представя пред света, Тамара избухна.

Тази сутрин тя гостуваше в студиото на Нова телевизия, където най-спокойно нарече българите прости. "Изненадана съм от огромната простотия на хората. Аз съм много красива и знам, че съм много красива. Знаят го и те, но просто завиждат", навири си носа Мис България 2017.

Според Тамара Георгиева от години всички се обръщали след нея като върви по улиците или влиза в заведение. И то защо - ами защото била страшно разпознаваема, атрактивна и хубава. Да участва в конкурса Мис България за нея била огромна мечта от съвсем малка. Сънувала го, едва ли не и знаела, че някой ден ще се разходи по подиума, борейки се за короната. Е, както видяхме, дори я получи. 24-годишната Тамара, която хиляди хора виждат като поне 35-годишна, обаче успокои народа. Нямало повече да се занимава с конкурси. Но не, за да угоди на естетическото чувство на хейтърите си, а защото искала да се отдаде на дизайна. Родителите на Мис България 2017 имали бизнес със стъкло и порцелан, в който тя също помагала. Твърди, че не е разчитала на ничия помощ за короната, нито за съдействие от страна на семейството на гаджето си. Припомняме, че той е Стивън Роуз - син на уважаваната бизнес дама Катя Роуз. "Щом си красив и атрактивен, ти винаги си изложен на внимание. И най-вече на завист от страна на тези, които не са. Винаги има хора, които се опитват да извадят лоши черти от теб и да те принизят до себе си. Това е направено и с някои от снимките ми, които са хванати от възможно най-лошия ъгъл", заяви Тамара Георгиева. Като от думите й следва, че май трябва да гледаме Мис България под "специален" и точно определен ъгъл... И с насмешка посъветва хейтърите да продължават да висят във Фейсбук по цял ден, защото очевидно друга работа си нямат.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.