Митко Бърда купува луксозна къща с парите от мафията

https://goreshto.net/novini/mitko-barda-kupuva-luksozna-kashta-s-parite-ot-mafiyata-4/109958 Goreshto.net
Митко Бърда купува луксозна къща с парите от мафията

Печално известният журналист, който не е завършил висше образование Димитър Стоянов, по-известен като Митко Бърда, е забогатял рязко с пари от подземния свят. Както е известно той взема по 2 хиляди лева , за да напише поръчкова статия. Това стана ясно от записите, които изкара Прокуратурата.

 

Една проста бакалска сметка показва, че ако той пише само по една дописка на ден, получава месечно 60 000 лева минимум. Огромните пари, които е генерирал Димитър Стоянов за последните няколко години са го накарали да си купи луксозна къща на морето в баровския курорт "Свети влас" на южното ни Черноморие, разбра сайтът www.neudobnitebg.com от брокер, с който е опитал да работи Митко Бърда.

 

Оказало се обаче, че занимаващият се с продажба на имоти е познал Димитър Стоянов и е отказал да работи с него заради станалите публично известни негови връзки с мафията. Все пак агенциите за имоти по морето са много и сигурно Димитър Стоянов ще успее да си закупи така бленувания имот с парите от Къро, Цецо от Белград и Бобока.

Източник: neudobnitebg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.