Много му дойде: Ново разочарование сломи Годжи!

https://goreshto.net/novini/mnogo-mu-doyde-novo-razocharovanie-slomi-godzhi/49324 Goreshto.net
Много му дойде: Ново разочарование сломи Годжи!

Годжи за пореден път е силно наранен от жена!

На Георги Милчев - Годжи вече много му се събра. Явно дясната ръка на Слави Трифонов няма късмет в любовта и това е. След като изстрада две неуспешни връзки с балерини от "Магаданс", той най-сетне повярва, че е срещнал любовта в лицето на младата и щура Цветелина Грахич.

Вокалистката от "Шоуто на Слави" обаче е поредната, която го предаде и му заби нож в гърба. Оказа се, че Цветелина Грахич изневерява на Годжи с бившето си гадже и той не е кой да е, а жив циганин от ромската група "Рико бенд". Двамата имали връзка близо година, но когато отношенията между Цветелина Грахич и Годжи се задълбочили, тя му гарантирала, че е прекъснала всичко с Кристиян.

[caption id="attachment_4226" align="alignright" width="220"]Годжи отново е наранен от жена Годжи отново е наранен от жена[/caption]

"Това обаче не е така. Годжи разбра, че Цветелина още залита по Кристиян и изпадна в страшна ярост, която после се смени с тъга. Никой не може да разбере Цветелина, защото Кристиян се държи страшно лошо с нея и дори на няколко пъти я е ступвал", разказват хора от екипа на шоуто.

Самият Слави Трифонов още преди време се карал на Цветелина Грахич, че мъкне въпросния Кристиян в студиото му и му разказва пикантерии от кухнята. Той я съветвал да си отваря очите и да направи разликата между циганина и Годжи, но опърничавата Цветелина Грахич си знаела своето.

Днес тя е на път да остане от два стола на земята, защото не само Годжи, но и Кристиян заплашил да я зареже. Двамата мъже чувствали, че гордостта им е наранена и поставили ултиматум на певицата да избира с кого ще остане.

"Има опасност обаче Годжи да се отдръпне завинаги, дори и тя да избере него. Просто много е препатил и на неговите години номерцата на малки пикли като Цветелина вече не вървят", коментират очевидци.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.