Много страшно: Това сполетя Венета Райкова!

https://goreshto.net/novini/mnogo-strashno-tova-spoletya-veneta-raykova/49495 Goreshto.net
Много страшно: Това сполетя Венета Райкова!

Случилото се с Венета Райкова сериозно притесни съпруга и семейството й!

Семейството и съпругът на Венета Райкова - Тишо, не са на себе си от притеснение. Те се страхуват много за водещата на "Горещо", с която се случи нещо наистина лошо. Един поглед върху Венета Райкова е достатъчен, за да се разбере, че с нея нещата не са наред и че здравето й е сериозно застрашено.

[caption id="attachment_5546" align="alignright" width="300"]Венета Райкова Венета Райкова я грози огромна опасност, здравето й е застрашено[/caption]

Истината е, че Венета Райкова се е заразила от манията и болестта на певици като Преслава и Галена, и се е подложила на категорично вредна за организма диета, при която основното е гладуването. Това разкриха близки на Венета Райкова, шокирани от последните си срещи с нея.

Както сами може да видите, краката на Венета Райкова вече не приличат на нищо друго, освен на голи кокали, което си е направо страшно. Това личи още по-фрапиращо сега, когато е лято и водещата ходи с потници и къси поли или панталонки. От ръцете й също не е останало нищо, а през потника се подават израстъци, по-подходящи за умрели от глад жители на Сомалия.

[caption id="attachment_5547" align="aligncenter" width="224"]Краката на Венета Райкова са ужасяващи - останали са само кокали Краката на Венета Райкова са ужасяващи - останали са само кокали[/caption]

Семейството на Венета Райкова е ужасено от случващото се с нея, защото самата тя изобщо не осъзнавала опасността на положението и постоянно смятала, че има още какво да сваля.

[caption id="attachment_5548" align="aligncenter" width="300"]А тези израстъчета ръце на 40-годишна жена ли са?! А тези израстъчета ръце на 40-годишна жена ли са?![/caption]

"Това е страшно опасно, защото Венета продължава да се има за закръглена. Така започват едни от най-свирепите болести като анорексията, които неведнъж са завършвали дори с летален край. Но докато самият човек не осъзнае проблема си, няма как да му се помогне, ако ще й целият свят да му говори и обяснява", коментират близки приятелки на Венета Райкова.

А докато всички около нея се тревожат, Венета Райкова преспокойно публикува свои снимки във Фейсбук, на които демонстрира с явна гордост фигурата си, приличаща на скелет. Докъде ли ще я доведе всичко това?!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.