Моделът Илона Георгиева размаза кифли и бръмчалки! (виж тук)

https://goreshto.net/novini/modelat-ilona-georgieva-razmaza-kifli-i-bramchalki-vizh-tuk/50901 Goreshto.net
Моделът Илона Георгиева размаза кифли и бръмчалки! (виж тук)

Илона Георгиева направи на две стотинки безмозъчните гърли у нас!

Моделът Илона Георгиева разказа играта на кифлите и бръмчалките, чиито брой тревожно нараства през последните години. Тя буквално ги попиля в мрежата и си заслужи овациите:

"Дълго време се чудех дали да напиша това, но знам, че моя профил е гледаем и мога да помогна. Пиша го, защото от гледната точка на жена на 29 ,омъжена и бъдеща майка ми се къса сърцето като гледам тези момиченца...

Които са на по 20 и 23 та и по-малки разни пишман бизнесмени, пишман мутри и прочие как ги лъжат, как им обещават хубав живот "минават ги" и край. Девойки не се лъжете. Това са хора, които нищо няма да направят за вас, защото самите те нямат тая възможност. Казвам ви го от гледната точка на жена , която винаги си постига това, което каже. Ако нямате ЗАД ГЪРБА СИ СЕМЕЙСТВО, КОЕТО ДА ВИ ПОДАДЕ РЪКА ИЛИ СЕРИОЗЕН МЪЖ С ВЪЗМОЖНОСТИ, КОЙТО ВИ ОБИЧА НИЩО НЯМА ДА СТАНЕ. Тия пишман тарикати могат само една дискотека да ви платят и пиенето. Ето , аз имам и заведения зад гърба си и конкурси и светски събития, живяла съм почти навсякъде в сф и НИКОГА НЕ СЪМ СЕ ДАВАЛА ЗА НЕЩО И НЕ БИХ, ЗАТОВА ИМАМ САМОЧУВСТВИЕТО. Даже жриците са по-добре от вас, защото те изкарват пари а вас ви лъжат, спят с вас и ви разбиват надеждите и очакванията за хубав живот а това боли.

На 30 ще сте ПСИХИЧЕСКИ развалини. Аз съм винаги усмихната, добра и позитивна, защото винаги съм правила какво си искам. И на 20 не бях така наивна да вярвам в приказки. Винаги съм била гадже на който искам а не на който трябва и се омъжих за който искам.

Имайте ум и осъзнайте, че всичко в живота 99% е въпрос на пари. И докато някой от тия дето ви говорят "приказките на Шехерезада" не ви удари парата по масата нищо няма да стане от обещаното, защото аз им знам репертоара на тия мишки. На 20 ми бяха смешни сега са ми жалки, не си хабете живота и душата!

Дори на тези снимки съм на дискотека да се забавлявам а не да търся нещо. Дори и да не бях омъжена, ако исках богат мъж знам ,че паралиите не са по дискотеките а вие искате такива", взриви мрежата Илона Георгиева.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.