Моделката Илона Георгиева изби рибата: Избухна неочаквано!

https://goreshto.net/novini/modelkata-ilona-georgieva-izbi-ribata-izbuhna-neochakvano/51037 Goreshto.net
Моделката Илона Георгиева изби рибата: Избухна неочаквано!

Илона Георгиева избухна неочаквано и размаза хейтърите!

Силиконовата моделка Илона Георгиева, която завърши теология, за учудване на мнозина, подпали мрежата. Ето как размаза хейтърите с поста си:

"Както са казали старите хора - "преклонена глава сабя не я сече!" Аз като човек, който винаги има позиция и мнение и го отстоявам винаги докрай съм свикнала да съм плюта. Към това като прибавиш и моята директност си "печеля още повече "доброжелатели."

Но истината е ИСТИНА и аз винаги ще я кажа, дори и когато на мен самата не ми харесва. Много хора живеят в заблуда с техните си "истини" удобните и като някой като мен ги сблъска с реалността е лош. Аз не съм лоша ,мили хора даже съм твърде добра. Нямам вина за вашата слаба психика и отказа ви да погледнете реално в дадена ситуация и като цяло. Хората често ме питат как не ми писва от злобни коментари.

Ами не ми, дори не ме притесняват, защото те не показват моята болка и нещастие ,а тези на техните автори. Аз никога не съм и не бих отишла да злословя по чужди профили и да се бъркам и в реалния живот в чужди животи, ЗАЩОТО СЪМ ЧОВЕК С ВЪТРЕШЕН МИР И СПОКОЙСТВИЕ.

Кофти е когато месят близките ти, но осъзнах, че и това е от безсилие,слабост и злоба. Тези ,които ми злобеят тук и в реалния живот съм ги капсулирала отдавна и съм казала - " мир на праха им", сега единствено им гледам сеира. Опитах се всякак и чрез клипове и чрез статуси да ги науча да са добри. Но на злобният човек да му обясниш, че е зъл е все едно на лудия да му обясниш, че е луд и да чакаш да те разбере и да започне да мисли нормално. Няма как, винаги ще извърта и ще се "дави" в своята жлъч. Да бъдат всички хора живи и здрави и лошите също. Те сами си "носят" товара на своето ограничение от него и простотия, а оттам злоба, завист и всичко това, което им пречи да са щастливи а и да възпитат децата си да са добри и щастливи. За мен това е достатъчно наказание.

Осъзнах колко щастлив човек съм и с колко хубава съдба. Осъзнах какъв хубав живот Бог ми е дал. И въпреки трудностите съм ВИНАГИ усмихната, защото ценя всеки миг на тази земя. Бъдете щастливи.

Погребете всичко лошо зад вас, простете на всички, които са ви наранили и на интригантите и на лошите и зли хора, които винаги ще ги има. Те са такива не от хубав живот. Радвайте се, че не сте като тях. Сложете си усмивката и гордо напред. Млади сме, здрави сме и светът е наш!!! Никога и пред никой за нищо няма са склоня глава!", заяви Илона Георгиева.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.