Моделката Илона Георгиева: Не бих отгледала детето си в България! (още подробности)

https://goreshto.net/novini/modelkata-ilona-georgieva-ne-bih-otgledala-deteto-si-v-balgariya-oshte-podrobnosti-2/50780 Goreshto.net
Моделката Илона Георгиева: Не бих отгледала детето си в България! (още подробности)

Моделката Илона Георгиева взриви мрежата с думите си!

Още рано сутринта силиконката Илона Георгиева успя да разбуни духовете в мрежата с размислите си. Знаем, че тя е жена на затворника Тихомир, когото обаче чака и обича с цялата си душа. Очевидно за Илона е важно да се разграничи от стадото и, като гледаме, й се получава. Ето с каква изповед избухна тя преди малко: "Нищо друго в живота не ми носи такова успокоение каквото това да ми звънне тела и да чуя, че мама и баба са в чужбина и то в район без българи около тях. Често ме питат какво ме тревожи като са тук, от какво се страхувам? Отговорът е - от нищо конкретно. Ние сме съвсем нормално семейство. Единственото ми притеснение в живота е това да съм жива и здрава за да съм до тях и да се грижа за тях в старостта им! Но просто никога няма да забравя как ми отказаха линейка за баба, защото нямало а тя не била нали спешна само дето умираше. Никога няма да забравя колко пенсионери са бити заради пенсията им затова я прибрах от село. Не ми е спокойно тук дори като мама шофира, защото тя е безупречна, но от другата страна не знам онзи/онази на колко алкохол е или колко е надрусан. Не ми е спокойно дори да си викна майстори вкъщи, че може са ме нарежат после като ония от Негован. Не ми е спокойно за семейството ми да е тук, защото народа ТОТАЛНО е психясъл! Аз и детето при възможност не бих си държала тук! Да живеят там В НОРМАЛНИЯ ЖИВОТ И СВЯТ С НОРМАЛНИ ХОРА И ЗАКОНИ КЪДЕТО КАТО ВИКНЕШ ЛИНЕЙКА ИДВА ЗА МИНУТИ БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ СЛУЧАЯ!", категорична е Илона Георгиева.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.