Моника Валериева покрусена от загубата на Ангел Свинаря! (виж какво разкри)

https://goreshto.net/novini/monika-valerieva-pokrusena-ot-zagubata-na-angel-svinarya-vizh-kakvo-razkri/50807 Goreshto.net
Моника Валериева покрусена от загубата на Ангел Свинаря! (виж какво разкри)

Моника Валериева скърби за загубата на Ангел Свинаря!

Моделът Моника Валериева направи нещо, което никой не очакваше. А именно показа искрената си мъка от гибелта на Ангел Тенев - Свинаря. Само преди час тя изля душата си публично в мрежата, но... без да споменава името на бизнесмена. Както знаем, милионерът почина от сърдечен удар вчера, а близки до него източници разкриха, че вероятно това се дължи на бохемския му живот. Припомняме, че през годините името на Свинаря бе свързвано с редица манекенки, чалга певици и видни столични бръмчалки. Една от тях бе и самата Моника Валериева. Която обаче днес твърди, че Тенев е бил неин много добър приятел и човек с огромно и добро сърце. Ето какво написа Валериева в профила си като цитираме думите й дословно. "Бог да прости един невероятен човек! Човек с огромно сърце, помагащ на толкова много хора, непознати, нуждаещи се, фондации, приятели, приятелки, семейство. Раздаващ се на макс за всички и всичко в живота. Направи живота красив за всеки един човек срещнал по житейския си път. Обожаващ красотата в живота! Бохем човек! Красива душа! Обичащ цветята, декорацията, пищността, празненствата, храната, музиката, обичащ живота и живота го обичаше! Заслужаващ парад за изпращането си, хора благодарни, че е бил в живота им. Съжалявам че съм в чужбина и не успях да уважа един приятел! Един човек, една душа, помогнал на хиляди хора! Направил на други хора живота невероятен, заслужаващ уважение на този тъжен ден... Заслужаващ да бъде изпратен, както той обичаше да организира всичко, всеки детайл! Сигурна съм,че си на едно по-добро място и там ще светиш още по-силно. Почивай в мир,прекрасна душа! Съболезнования на семейството му!", тъгува Моника Валериева.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.