Морската лечителка Надя: Не съм отказвала на болен и никого не връщам! (дала обет да помага безвъзмездно, ето телефоните й)

https://goreshto.net/novini/morskata-lechitelka-nadya-ne-sam-otkazvala-na-bolen-i-nikogo-ne-vrashtam-dala-obet-da-pomaga-bezvazmezdno-eto-telefonite-y/50143 Goreshto.net
Морската лечителка Надя: Не съм отказвала на болен и никого не връщам! (дала обет да помага безвъзмездно, ето телефоните й)

Лечителката Надя помага от години на болните и то напълно безвъзмездно!

Някои я наричат морската лечителка, защото живее в малко градче, съвсем близо до Бургас. Други й казват просто лечителката от Камено (там е домът й). А тя самата се нарича Надя Андреева и това, с което се занимава от години, е да помага на болни и хора в нужда. Способностите й се проявили още през 91-ва година, когато работела в един завод за захарни изделия близо до Камено. Веднага щом осъзнала и приела дарбата си да лекува, тя напуснала предприятието и се отдала на мисията си.

И дала обет, че ще помага безвъзмездно като никого няма да върне. Може би това е една от причините пред дома й винаги да е пълно с хора - липсата на тарифа или ценоразпис за човешката болка. А другата е, че наистина е помогнала на много хора.

Потребители по форумите я благославят и разказват как ги е отървала от редица болежки. Сред които болести на черния дроб, белия дроб, жлъчката, проблеми със зрението, бъбреците, неврози, кожни и женски заболявания. Те самите й оставят по нещо за благодарност всеки път, когато видят и почувстват промяната в здравето си. Надя Андреева моли само да бъде потърсена първо по телефона, защото притокът от хора е наистина голям. Добре е всеки, който иска, да й се обади, за да му определи дата. Така няма да се налага да чака или да не може да се вреди за консултация. Държи да отбележи, че телефоните й не са импулсни, което е най-важното. Доскоро лечителката е правила диагнози и е помагала директно и по телефона. Но открай време кара болните да идват при нея с пет литра вода. Изворна, минерална, чешмяна - няма значение. Тя я зарежда в дома си и я връща на човека, който трябва да пие от нея три месеца. Или да я даде на болния си близък, ако я е потърсил, за да помогне на него. Количеството, което трябва да се пие от водата, го определя самата лечителка - според заболяването и проблема. "Но да знаете, че заредената вече вода я давам единствено на самия болен или на неговите близки. Никога няма да я изпратя по други случайни хора, нито да я пусна по куриер. Тя е предназначена само за определения човек", обяснява Надя Андреева. А ето и телефонните номера, на които може да се свържете с нея. Това са: 0884 640 389, 0896 010 543

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.