Мрежата завря: Сравняват новата Мис България 2017 с орел, кон, руски поялник и...! (виж шокиращите коментари + СНИМКИ на Тамара)

https://goreshto.net/novini/mrezhata-zavrya-sravnyavat-novata-mis-balgariya-2017-s-orel-kon-ruski-poyalnik-i-vizh-shokirashtite-komentari-snimki-na-tamara/50129 Goreshto.net
Мрежата завря: Сравняват новата Мис България 2017 с орел, кон, руски поялник и...! (виж шокиращите коментари + СНИМКИ на Тамара)

Тамара Георгиева е новата ни Мис България 2017, харесва ли ви?!

Преди броени часове беше излъчена новата най-красива българка в лицето на Тамара Георгиева от София. Тя грабна короната на престижния конкурс Мис България 2017, който се проведе в Рейнбоу плаза. Победата на 24-годишната столичанка обаче беше посрещната от потребителите в мрежата така, както не помни и прочутата Антония Петрова. Всъщност болшинството от българите вече са категорични, че са били несправедливи към бившата г-жа Бередин. Която била като Спящата красавица пред Тамара Георгиева. Мис България 2017 се занимава с дизайн. Това е единственото, което знаем за нея към настоящия момент. Тепърва ще се разбере дали е обвързана, историята на миналото й и още редица любопитни факти.

Засега обаче никой от мрежата не се вълнува от нищо друго, освен от визията й. Ошашавени хора от всички възрасти най-много обсъждат възрастта на самата Тамара. Защото това, което виждат с очите си, изобщо не им отговаряло на 24-годишно момиче.

"Стига бе! Една жена се познава по шията и ръцете. Ако тази дама е на 24 години, то значи аз съм новородено. Как е възможно да ни правят на идиоти по този начин", пише дама на видима възраст над 45 години. "Гледайте огромния и остър нос, на който можеш да се порежеш даже. Ако това нещо ви е идеалът за готина мацка, аз обръщам ориентацията мигновено". "Мис България с такъв руски поялник?!! Ако тази е най-хубавата българка, не се чудете защо толкова много мъже вече минават под дъгата. И аз съм на път". "Честито! Имаме си нова Мис Крокодил! Този път обаче май по й приляга орел с ориз". "Ама ту било конь, бе! Леле, леле, само да не го пратят да ни представя пред света, че се уплашиха хората". "Тази мяза на сестрите на Пепеляшка и на някаква граблива птица. Кондор такъв"... Това са само малка част от коментарите, с които социалната мрежа беше залята. Заедно със снимки на Мис България 2017. А шоуменът зевзек Иво Танев лично си призна, че е бил в журито по време на конкурса. Но не е гласувал за избора на Тамара. "Бях в журито, но съвестта ми е чиста. Дори в десетката не я бях включил. Думи нямам", написа Иво Танев в мрежата. Ние лично смятаме, че Тамара си има своята, макар и не кукленска, хубост. Възможно е да е имало и по-красиви, според общото виждате девойки, но изборът си е избор. А вие на какво мнение сте - харесвате ли новата най-красива българка, или не?!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.