Национален празник: Шеф Петров аут от Вип Брадър довечера! (виж какво доведе до края му - ВИДЕО)

https://goreshto.net/novini/nacionalen-praznik-shef-petrov-aut-ot-vip-bradar-dovechera-vizh-kakvo-dovede-do-kraya-mu-video/50044 Goreshto.net
Национален празник: Шеф Петров аут от Вип Брадър довечера! (виж какво доведе до края му - ВИДЕО)

Шеф Петров си обира крушите от Вип Брадър довечера!

Истински бум, ядрена бомба и каквото още се сетите, ще разтърси из основи Къщата на Вип Брадър 2017 тази вечер. А почти в национален празник за зрители и съквартиранти ще се превърне напускането на шеф Петров. Обявеният едва ли не за народен враг номер едно кулинарен гуру ще сложи край на престоя си под лъскавия покрив на Нови хан. Борис Петров ще изпадне в състояние на делириум. След това ще реве, ще мрънка, ще трепери и... сам ще обяви пред Биг Брадър, че иска да си тръгне.

След изненадващото напускане на Мария, заядливият шеф Петров ще се превърне в поредната сензация на шоуто. Той ще се окажа по-слаб и страхлив от очакваното като на всеослушание ще признае, че се бои Даниел Златков да не го набие.

"Как така?! Представи си, Биг Брадър, ако един пикльо ми посегне и ме набие в ефир. Такъв срам аз няма да мога да понеса. Няма да стане. Страхувам се и искам да си отида", през сълзи ще каканиже шефчето. А, за да го докара тотално до отчаяние, чаровникът Тото от СкандаУ ще долее масло в огъня: "С право се страхува. Отдавна пресоли манджата в тая къща"... Повечето от зрителите изпаднаха в неудържима радост от новината, че дразнителят на Вип Брадър ще е аут от формата след броени часове. Има обаче и такива, които се кълнат, че ако шеф Петров напусне, повече няма да гледат и минута от шоуто. "Да бе! Да напусне шефа, да напусне после и Мегз, а ние какво ще гледаме. Как Сашка Васева плюска като свиня и хърка по цял ден, или как Маргарита Хранова седи на дивана и гледа в една точка. Махнете всички интересни образи, пък чакайте да имате рейтинг", коментират потребители в мрежата. Какво точно ще се случи довечера и кой ще е другият, този път женски скандал, който ще докара всички до лудост, предстои да видим съвсем скоро.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.