Надя не е на себе си! Вижте какво й сервира Константин!

https://goreshto.net/novini/nadya-ne-e-na-sebe-si-vizhte-kakvo-y-servira-konstantin/49212 Goreshto.net
Надя не е на себе си! Вижте какво й сервира Константин!

След това, което направи Константин, Надя остана без думи!

Хубавата Надя, съпругата на певеца Константин, буквално остана без думи след това, което й сервира благоверният. Верен мъж е последното, което би могло да се каже за Константин, а да си в ролята на негова жена, си е чиста проба геройство.

Не може да се отрече обаче, че Константин отлично знае как да манипулира нежния пол и как да направи така, че всичко да му бъде простено, пък макар и само до следващия гаф. И той постъпи точно така - завъртя главата на любимата си, както само той умее, научи Goreshto.net.

[caption id="attachment_3285" align="alignright" width="261"]Константин знае как да се измъква и да разтапя жена си Константин знае как да се измъква и да разтапя жена си[/caption]

Бясна заради последните му похождения в нощните клубове, Надя останала сащисана и разтопена като бучица лед от романтичната изненада, която Константин й подготвил за Деня на влюбените, а и тези след него.

Освен традиционните подаръци, от които Надя не е била лишавана никога, Константин направил нещо много повече - отказал се от флиртовете в заведенията и лично поканил Надя да бъде с него по време на участията му. Нещо, което целенасочено избягваше да прави вече няколко години.

[caption id="attachment_3287" align="aligncenter" width="202"]Константин и Надя на празника на влюбените Константин и Надя на празника на влюбените[/caption]

Очевидци разказват, че съпругата му засияла от щастие, а щом влезли в дискотеката, Константин дал всичко от себе си, за да увери жена си, че та е и ще остане единствена в живота му.

"Всички са наясно, че това няма да го бъде, просто защото Коцето си е женкар. Но евала му прави начинът, по който успява да накара една жена да засияе. През цялото време имахме чувството, че Надя не е неговата съпруга, а незнайна принцеса. Така невероятно се държеше с нея", разказват свидетели на "извинението" на Константин. Което дано да не се разпадне с гръм и трясък до броени дни!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.